Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на боксьорите: Донесохме медал на България, но можехме да постигнем и повече

12 август 2024, 10:34 часа • 1256 прочитания

Треньорът на националния отбор по бокс Жоел Арате коментира представянето на родните състезатели по време на Олимпийските игри в Париж. Кубинският наставник заяви, че е доволен от факта, че Хавиер Ибанес е спечелил медал за България, но отборът е можел да постигне и повече.

Част от олимпийците ни се прибраха в София

Жоел Арате говори пред медиите късно снощи, когато част от олимпийците ни се прибраха в София. Той коментира и скандалите в женския бокс, както и съдийството в мачовете на Светлана Каменова и Станимира Петрова. Кубинецът допълни, че целта на боксьорите ни е била да дадат всичко от себе си на ринга.

Хавиер Ибанез - бронзовият медалист от Олимпийските игри в Париж 2024, се завърна в София 🇧🇬 Боксьорът кацна на летище...

Posted by Българска Федерация по Бокс on Sunday, August 11, 2024

Арате критикува съдийството в мачовете на Светлана и Станимира

„Доволен съм, защото донесохме медал на България, но можехме да постигнем и повече. Ибанес не заслужаваше да загуби на полуфиналите. Всички знаят за полемиките около бокса на Олимпиадата. Видяхте съдийството в мачовете на Светлана Каменова и Станимира Петрова. Нашата цел беше да даваме всичко от себе си на ринга“, каза Арате.

Вчера служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков коментира скандалите в женския бокс.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес