Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крадци ограбват олимпийците в Париж

25 юли 2024, 15:29 часа • 841 прочитания

Крадци във Франция ограбват по-богатите федерации на Игрите в Париж. Бандитите от Париж и околността се радват на възможността лесно да се сдобият със скъпите вещи и екипировка на едни от най-добрите атлети в света.

Футболисти и колоездачи станаха жертва на крадци в Париж

Вчера (24.07) футболисти от националния отбор на Аржентина споделиха, че са им били откраднати лични вещи. Играчът Тиаго Алмада бил ограбен преди първия мач на „гаучосите“. Футболистите се оплакват още и за това, че са им липсвали лични вещи като бижута и часовници след мача.

Подобен казус има и австралийският отбор по колоездене. Той се оплака, че микробусът му е бил разбит още при пристигането му в Брюксел. „Кенгурата“ са били ограбени преди дори да успеят да стигнат до Париж. Сред откраднатите вещи са масажната маса на физиотерапевта на отбора, пари и екипировка. Благодарение на проследяващите устройства, които някои вещи са имали, повечето от тях вече са намерени.

ОЩЕ: Защо олимпийците ще спят на картонени легла?

Властите в Париж обещаха, че контролът ще бъде засилен, въпреки че кражби се случват не само във френската столица, а и в съседните градове като Брюксел и Сент Етиен.

ВИЖТЕ: Олимпийски игри в Париж 2024: Пълна програма на българското участие

Йорданка Йончева
Йорданка Йончева Отговорен редактор
Новините днес