Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Габриела Георгиева и Петър Мицин: Развълнувани сме, но опитваме да запазим спокойствие

25 юли 2024, 12:37 часа • 1250 прочитания

Двама от българските плувци на Олимпийските игри в Париж - Габриела Георгиева и Петър Мицин, споделиха, че са много развълнувани за предстоящия форум, но в същото време се опитват да запазят спокойствие. Те вече са във френската столица, където провеждат последни тренировки преди стартовете си.

Вълнение, но и спокойствие за българските плувци на старта на Париж 2024

"Чувствам се много развълнувана, в същото време се опитвам да запазя спокойствие. Видях конкуренцията си. Не е като да се състезавам за първи път с тях и се надявам да покажа най-доброто от себе си", сподели Габриела Георгиева пред "Дарик радио" от олимпийския басейн в Париж.

Габриела Георгиева

"Аз също съм дебютант (като Габриела Георгиева) и съм много развълнуван, но също гледам да запазя спокойствието. Видях моите съперници. Те са и мои приятели, не само мои съперници. Ние си имаме много добри отношения с тях и се радвам да премеря сили с тях", каза Мицин.

И Габриела Георгиева, и Петър Мицин говориха и пред Actualno.com след завоюваните си квоти. Можете да гледате интервюта с тях във видеата по-долу. Иначе Мицин ще плува още на 27 юли на 400 м св. стил, като сериите са от 12:00 ч българско време, а финалът - от 21:42 ч.

ВИЖТЕ: Пълна програма на българите на Олимпийските игри в Париж

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес