Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"6 години се молим като просяци! Какво още да спечелим?!": Раева се обърна към държавата

08 октомври 2024, 21:00 часа • 787 прочитания

Новият стар председател на Българската федерация по художествена гимнастика – Илиана Раева, излезе с публикация в социалните мрежи, в която се обърна към родните политици. "Златното момиче" попита какво още трябва да постигне националният отбор, за да получи разширение на залата си, за което се молят "като просяци".

"ПРОСЛОВУТОТО разширение на залата": Раева захапа политиците

"Какво още трябва да спечелим, за да получим ПРОСЛОВУТОТО разширение на залата, за което се молим като просяци през последните 6 години на различни институции, за да тренираме в нормални условия?!", пише Раева и прикачва видео към поста си.

ОЩЕ: Илиана Раева разкри защо четири от момичетата напускат ансамбъла по художествена гимнастика

Илиана Раева

"През последния Олимпийски цикъл (4 години) спечелихме всичко‼️ Златен Олимпийски медал, сребърен Олимпийски медал, абсолютна световна титла, 4 абсолютни европейски титли, общо 260 медала, от които 108 златни‼️ Колко по-успешни да станем ние, от най-успешния и женствен спорт, за да се намери един политик, който да ни протегне ръка?! С този филм започна РЕДОВНОТО ОБЩО ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ на БФХГ. Той казва всичко, което е българската художествена гимнастика за България!", завършва председателят на Федерацията по художествена гимнастика.

ОЩЕ: Франция и Азербайджан отхвърлили Елвира Краснобаева. Раева: Няма път назад за нея в националния отбор

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес