Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Кюстендил стартира кампания "Празник на плодородието за всички"

13 септември 2024, 16:15 часа • 2540 прочитания

След успешното първо издание на социалната кампания "Празник на черешата за всички", която успя да достигне до домовете на десетки нуждаещи се хора, Община Кюстендил стартира кампания "Празник на плодородието за всички".

В първото издание на кампанията, ръководството и служителите на Община Кюстендил успяха да пренесат празника в редица домове на хора в затруднено положение, както в Кюстендил, така и в най-отдалечените села в региона. С цел второто издание на социалната кампания да достигне до още повече нуждаещи се, Община Кюстендил започва набиране на доброволци, които да се включат в кампанията.

Ако искате да помогнете празникът да достигне до всеки един дом, да подарите усмивка и да стоплите сърцето на човек в нужда с мил и жест и блага дума, включете се в кампанията "Празник на плодородието за всички".

Заявете своето участие до 20 септември 2024 г. на следния имейл, като посочите своите имена и телефон за връзка: kyustendilzavsichki@kyustendil.bg

Хранителните продукти, които ще бъдат доставяни на нуждаещите се хора, ще бъдат осигурени от Община Кюстендил и дарители.

Още: Безплатни летни занимания за деца организира община Кюстендил

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес