Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 14-20 октомври 2024

14 октомври 2024, 10:25 часа

Близнаци

Близнаци, вашето естествено любопитство и адаптивна природа обикновено ви служат добре, като ви помагат да се ориентирате през несигурността на живота. Тази седмица обаче звездите сигнализират, че може да се наложи да забавите темпото и да обърнете по-голямо внимание на детайлите. Може да откриете, че малки, но тревожни инциденти ви създават проблеми в ежедневието, или може да забележите символи и знаци през целия ден, които показват, че трябва да сте нащрек. Бъдете внимателни към думите си тази седмица, опитайте се да мислите, преди да говорите, и бързо изяснявайте всички недоразумения – времето е от съществено значение. Тази седмица е подходящо време да проявите търпение и да проверите отново всички важни документи или планове.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 14-20 октомври 2024

Дева

Дева, вашият педантичен характер и остро око за детайлите са едни от най-големите ви силни страни. Но тази седмица може да забележите, че тези качества ви губят тук и там. Нещата ще пречат на способността ви да функционирате по най-добрия начин; може да получавате поличби в сънищата си, водещи до кошмари и липса на сън, или може да забележите технологични проблеми, които влияят на деня ви. Вселената ви уведомява за незабелязани проблеми, които трябва да бъдат решени, особено в професионалния ви живот. Доверете се на интуицията си и не се страхувайте да поискате разяснение.

Стрелец

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 14-20 октомври 2024

Стрелец, любовта ви към свободата и приключенията не познава граници и обикновено Вселената е точно там и ви подкрепя. Въпреки това, тази седмица може да е разумно да смекчите импулсивността си. Може да видите знаци, които ви карат да се съмнявате в плановете си за пътуване или спонтанни приключения; това може да включва незначителни закъснения или неща, които напълно провалят всичките ви планове (помислете за изчерпване на бензина, внезапни бури или отмяна на полети). Не се страхувайте да опитате отново, както сметнете за добре, но не забравяйте, че Вселената може да ви помогне да се предпазите от лошо преживяване тази седмица. Следете неудобствата, които ви се случват, за да видите дали са свързани с конкретно пътуване или решение, което вземате тази седмица. Няма нищо срамно да подвиете опашка и да се отправите към дома; Космосът се опитва да ви помогне.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес