Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са най-опасните мъже в леглото по зодии

24 ноември 2023, 16:00 часа

Може да съжалявате, че сте ги пуснали в спалнята. Знакът на зодиака може да разкаже не само за основните лични качества на човек, но и за това какви „изненади“ ще направи в леглото.

Кои зодии могат буквално да изплашат партньора в леглото?

Скорпион

Трудно е да се намери зодия, която да обича експериментите повече от Скорпиона. Астрологът Иванна споделя: "Мъжете Скорпиони винаги са готови за разнообразие в леглото. Този знак се управлява от Плутон и Марс, които са бурна смес, водеща до сексуалната активност на представителя на знака. Разбира се, важно е да знаете каква е Венера в хороскопа на вашия избраник, но дори и без тази информация трябва да сте подготвени за рисковани предложения."

4 зодии имат най-мощен потенциал за съзидание

Овен

Представителите на този знак са невероятно прями хора. Човек може само да завижда на силата на волята им. Ако Овенът иска нещо (или някого), той няма да се спре пред нищо и това може да се превърне в проблем.

Астрологът обяснява: „Овните са изключително импулсивни. Да откажете на Овен означава да си създадете враг. Да се съгласите означава често да се излагате на риск. В леглото този мъж може да ви изплаши с натиска и нежеланието си да прави отстъпки, така че определете границите на позволеното още преди да се окажете в спалнята му. Подопечният на Марс може да загуби главата си и контрола си от вълнение.

Лъв

Друг представител на огнената стихия, но  не можете да очаквате агресивно поведение от Лъва. Проблемът е друг, както ни казва Иванна.

„Ако подопечният на Слънцето не получи достатъчно похвала от вас, бъдете готови, че той ще започне да ви отмъщава. И не на последно място, той ще направи това в леглото. Лъвът може да предложи буйна сексуална фантазия, за която ще настоява дълго време и знае, че това не ви харесва. Внимавайте да не докоснете Слънцето и егото му с него.

Тези зодии се влюбват много трудно

Стрелец

Авантюристична и непредсказуема зодия. Стрелецът  е огнен знак, който не е готов за компромиси в леглото. Подобно на Скорпиона, Стрелецът ще започне да предлага експерименти, които могат да ви изплашат, единствената разлика е, че Стрелецът ще бъде невероятно упорит, а предложенията му ще бъдат наистина опасни.

Иванна: „Юпитер дава на своя подопечен постоянство и се отдава на разкриването на тъмната страна на знака. Той наистина може да бъде опасен в леглото, ако не поставите ясни граници предварително.”

Не се подчинявайте дори на най-любимия мъж, винаги мислете за вашето психическо и физическо благополучие.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес