Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 5 зодии с най-високо либидо

20 януари 2024, 15:00 часа

С представителите на тези зодии е трудно да скучаете в леглото, твърдят астролозите. Нивото на либидото зависи от това под каква зодия е роден човек, смятат астролозите. Те разказват кои представители на Зодиака ще имат особено страстни нощи.

Телец

За представителите на този знак тактилните усещания са много важни. Обичат страстните целувки, докосванията и ласките. Независимо дали сте в дългогодишна връзка с Телец или имате една нощ на ваше разположение, нощта с него ще бъде изгаряща и незабравима.

5 зодии с най-привлекателна външност

Лъвове

Винаги са открити и смели, те са склонни към флирт. В обществото Лъвовете обичат да са център на внимание и много добре знаят, че никой не може да им устои. Тяхната страст към живота допринася за високото им либидо, поради което са невероятни в интимния си живот. Освен това, те са склонни да експериментират в леглото - няма да ви омръзнат с тях! Определено, те са невероятно магнетични и трудно може да им се устои.

Скорпиони

„Опитайте всичко и дори повече!“ - основният девиз на Скорпионите. Винаги са упорити и решителни, което привлича другите по невероятен начин. Влюбените в тях – навестявайте ги по-често, защото либидото им е на много високо ниво. А нощите със Скорпионите са пълни с огън и страст. Това ви е гарантирано.

3 зодии, които градят илюзии, а не планове

Стрелец

За Стрелците интимността е преди всичко забавно и приятно приключение. В леглото е гастроном и естет, който обича да доставя удоволствие на половинката си и се стреми да прави повече експерименти. Безкрайната енергия на Стрелците привлича околните, а в замяна те получават океан от удоволствия.

Водолей

Водолеите винаги са общителни и забавни. Те са в състояние да заинтригуват всеки човек и да не го пускат дълго време. Представителите на тази зодия са внимателни и нежни както в дългосрочни връзки, така и в случайни романи. Тяхното либидо е невероятно високо! Никога не трябва да се забравя за това. Ако не сте им на ниво, не се захващайте с тях.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес