Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Смяната на времето ще разклати аурата на 3 зодии - могат да си навлекат неприятности

24 октомври 2024, 10:06 часа

Астролозите смятат, че космическите флуктуации, настъпващи в нощта на 26 срещу 27 октомври 2024, ще ни окажат силно влияние. Но това не е всичко. Оказва се, че смяната на времето ще разклати аурата на 3 зодии. Те ще бъдат податливи на шепотите на фалшиви съветници и това може да доведе до значителни усложнения и дори лош късмет.

Овен

Овенът ще бъде в центъра на събитията, когато най-малко очаква. Ще има информационен хаос, който значително ще отслаби аурата му. От тази ситуация ще се възползва фалшив съветник, който ще започне да изпълнява злия си план под прикритието на приятелство. Това ще бъде голямо изпитание и ако зодия Овен не се справи с него, ще има значителни проблеми в живота му. Астролозите вярват, че интуицията е най-добрият ни съветник в кризисни ситуации.

Още: Есента ще отслаби аурата на 3 зодии, ето как да се предпазят

Дева

Девата ще почувства енергийната промяна силно и нейната жизненост ще бъде на ниско ниво. Това ще я накара да не обръща внимание на детайли, които са от изключително значение. Ще пропусне много неща и точно пред нея ще мине добра възможност, която няма да се повтори особено бързо. Освен това, малък пропуск може да доведе до лош късмет с неизвестен произход.

Водолей

Още: Самообвинение, гняв и още 5 действия, които развалят аурата

Уви, Водолеят ще се сдобие с глава, пълна с грижи. Освен това силните енергийни колебания ще внесат хаос в живота му. Това ще го заблуди напълно и може да направи фатална грешка. Няма да му е лесно, а и нещо повече – ще се чувства като оставен сам. Всичко показва, че той ще намали риска от проблеми, ако просто започне да прави всичко наобратно и излезе от рутината.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес