Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 30 септември - 6 октомври 2024 г.

28 септември 2024, 08:50 часа

През новата седмица една от зодиите е добре да не предприема важни крачки в живота си. Друга ще се радвам на изобилен финансов поток. Кои са те и какво ще се случи на останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 30 септември - 6 октомври 2024 г.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

През новата седмица на Овните не се препоръчва да се занимават с правни въпроси, да посещават институции или да контактуват с ръководството. По-добре е да посветите седмицата на здравето си, да промените начина си на живот към по-здравословен, а също така да отделите време за спортуване и срещи с приятели. Представителите на знака е добре да планират ваканция, тъй като през октомври ще им е изключително трудно да поддържат висок енергиен потенциал. Романтичната сфера ще зарадва Овните с интересни запознанства през първата половина на седмицата.

Седмичен хороскоп за Телец 

Телците могат спокойно да се справят с проблемите в работата и да затвърдят позициите си в професионалната сфера. Те ще имат всички шансове да заемат нова позиция или да сменят работата си с по-перспективна през втората половина на седмицата. Финансовата ситуация обещава да остане стабилна. Стъпките за придобиване на имоти трябва да се отложат за по-благоприятен период. Здравето ще е доста добро, но в края на седмицата ще има сериозни рискове от наранявания и изгаряния. Телците, роден в началото на май, ще успеят да подобрят отношенията със семейството си, а „априлските“ представители на знака ще бъдат заети с проблемите на децата - и не само със собствените си.

Още: Като муха без глава ще се лутат тези зодии в петък

Седмичен хороскоп за Близнаци 

За Близнаците седмицата не обещава важни събития. Уединеният начин на живот и преследването на любимите ви творчески хобита ще ви помогнат да избегнете възможни неприятности през уикенда. Представителите на знака е добре да избягват контактите с приятели – особено ако последните са Овен, Скорпион или Козирог. Съществува сериозен риск да попаднете в конфликтни ситуации и дори да загубите приятелства завинаги. Здравето ще зависи изцяло от изпитаните емоции, а по време на Слънчевото затъмнение са възможни психосоматични прояви. Романтичната сфера на живота може да предостави широки възможности за онези Близнаци, които са отдадени на сериозни и дългосрочни отношения.

Седмичен хороскоп за Рак

През новата седмица за Раците ще бъде трудно да запазят стабилност и спокойствие, а броят на провокациите от страна на околните само ще се увеличи. Втората половина на периода обещава да бъде по-благоприятна – най-вече в материален план. Тук ще имате възможност да укрепите позицията си, да спечелите перспективи за увеличаване на доходите си, както и да направите успешни инвестиции. Професионалните дела ще изискват много търпение и усилия, а в романтичната сфера се очаква известно затишие. Представители на този воден знак, които все още не са във връзка, може неочаквано да се заинтересуват от някой от обкръжението си.

Още: Кои зодии ще се насладят на малко петъчни пари

Седмичен хороскоп за Лъв 

Лъвовете се съветват да държат устата си затворена почти през цялата седмица, да избягват конфликти и да се опитват да не харчат пари под влияние на емоциите. Само така те не само ще запазят благосъстоянието си, но и работните си места, и приятелската си среда. Лъвовете, които са креативни, ще имат възможности да демонстрират своите способности и таланти, да получат одобрение и популярност. Здравето ще бъде добро, но рисковете от наранявания в края на седмицата ще бъдат много високи. 

Седмичен хороскоп за Дева

Девите планират важни вътрешни трансформации, чрез които ще имат възможност да достигнат ново ниво на осъзнатост. Вътрешните промени ще доведат и до външни, тъй като са планирани поредица от събития, свързани с кариера, работа, образование, романтика и здраве. Мнозина ще актуализират плановете си за бъдещето, ще направят корекции и дори ще променят курса на развитие. Особено значение за Девите през този период ще придобият разходките сред природата, които не само ще повлияят благоприятно на самочувствието им, но и ще допринесат за възникването на прозрения за себе си и житейските си задачи.

Още: Есенен хороскоп за 2024: Ракът да се готви за вихрушка от промени, Водолеят започва нова глава

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

Везните ще имат особено трудно време по време на Слънчевото затъмнение, така че медитацията и други полезни начини на релаксиране ще са уместни, способни да успокоят малко ума и да облекчат чувството на безпокойство. Мнозина ще проявяват необичайна агресия и нетолерантност, ще влизат в конфликти, настоявайки на своето на всяка цена. Психосоматиката също може да се прояви напълно в дните вторник-сряда. Втората половина на седмицата ще бъде по-хармонична, особено за онези представители на въздушния знак, които ще съумеят да не прекрачат границата на емоционалната си нестабилност. Финансовата сфера на Везни ще започне да се подобрява от петък.

Още: Любовен съвет за всяка зодия за 27 септември 2024

Седмичен хороскоп за Скорпион 

Скорпионите ще намерят добър начин да изравнят промените в настроението, като почистват и подреждат около себе си. Мнозина ще бъдат погълнати от ремонти и подобряване на материалната страна на живота. Повечето представители на знака ще постигнат невероятни резултати в това. Финансовата сфера на Скорпионите ще получи някои перспективи за подобрение в сряда-четвъртък, а здравето ще остане стабилно и през почивните дни. Конфликтността и хаотичността ще бъдат присъщи на представителите на този воден знак в неделя, но Скорпионите ще успеят да сублимират тези енергии в нещо интересно и креативно.

Седмичен хороскоп за Стрелец

На Стрелците се препоръчва да се погрижат за професионалните дела и личните доходи. Някои хора трябва да направят сериозен одит на своите разходи. Много хора ще се изненадат да намерят прилично количество дребни предмети, които са закупени по неизвестни причини и не се използват. В романтичната сфера се предвиждат запознанства, срещи, както и появата на обещаващи партньори. Моментът е подходящ да поработите върху публичния си имидж, тъй като в близко бъдеще може да се изявите пред широка аудитория със своите идеи или проекти.

Още: Кои зодии се славят с най-силната интуиция?

Седмичен хороскоп за Козирог

Козирозите ще трябва да се погрижат за собственото си образование, повишаване на квалификацията, както и за проблеми с кариерата или нова работа. През втората половина на седмицата може да получите оферти от напълно неочаквана област на бизнеса и тук си струва много сериозно да анализирате възможните перспективи. Препоръчително е да отделите време за здравето си през уикенда, като акцентът трябва да бъде поставен върху храненето и режима на сън. Удачно е да планирате посещение при козметолози в събота, а релаксиращи спа процедури - в неделя.

Седмичен хороскоп за Водолей 

Водолеите ще могат да преживеят периода на Слънчевото затъмнение доста спокойно, поради факта, че ще бъдат заети със сериозни въпроси за решаване.  Представителите на знака могат да бъдат увлечени от нови прогресивни идеи, необичайни концепции и образи на бъдещето, а някои активни Водолеи дори ще могат да намерят съмишленици, които споделят техните възгледи и са готови да работят заедно за общото благо. До неделя здравето ще е стабилно, но през уикенда Водолеите трябва да се погрижат за гърлото си, тъй като рисковете от настинки и инфекции са големи. Романтичната сфера ще бъде активна за тези, които търсят постоянна и сериозна връзка.

Още: През октомври: За кои зодии ще ври и кипи?

Седмичен хороскоп за Риби 

Рибите ще имат възможност да се помирят с тези, с които са във вражда от дълго време, а също така ще могат да хармонизират отношенията си с някои проблемни роднини. Тук ще бъде важно да действате от открита и равнопоставена позиция, да избягвате наставничеството, както и осъждането и критиката. Мнозина ще успеят да подобрят финансовото си състояние през втората половина на седмицата и да похарчат получените средства за собствени удоволствия и приятни придобивки. Романтичната сфера ще зарадва Рибите със съвместни проекти с партньори. Здравето ще ви радва със стабилност.

Още: Таро хороскоп за всяка зодия за ОКТОМВРИ 2024

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес