Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 14-20 октомври 2024 г.

12 октомври 2024, 09:37 часа

През новата седмица една от зодиите ще има сериозна възможност за печалба. Друга ще трябва да признае грешките си в личните отношения. Кои са те и какво ще се случи на останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 14-20 октомври 2024 г.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

През новата седмица по-голямата част от времето ви ще бъде погълнато от работа. В понеделник е препоръчително да си поставите ясна цел и да насочите усилията си към нея. Средата на седмицата може да бъде интересна и наситена, важно е да разпределите правилно силите и енергията си. В четвъртък или петък е препоръчително да се погрижите за дома и семейството си. Краят на периода е чудесно време за романтични запознанства

Седмичен хороскоп за Телец

През новата седмица е препоръчително да не се опитвате да въвеждате новости или да променяте социалния си кръг. В сряда ви очакват важни преговори и неочаквани новини. Четвъртък ще изисква от вас такива качества като решителност, способност незабавно да се включите в ситуация и проява на самоувереност. Деловите отношения с партньорите до голяма степен ще зависят от вашата сдържаност и дипломатичност. Обмислете всичко до най-малкия детайл, преди да отговорите на въпроси, които интересуват вашите партньори. Вашите идеи трябва да са логични и да представляват последователна система.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Мрачен петък: Кои зодии ще ги облее студена пот?

През тази седмица ви очакват успех и дори печалба, но само ако надделеете над мързела си. Натоварването ще бъде доста поносимо, дори ще Ви остане време за творчество. Включете се в дейности, свързани със саморазвитие и самоусъвършенстване. В личните отношения признайте грешките си, но не се фокусирайте на тях, а след като ги коригирате, продължете напред. Вашите мечти започват да се сбъдват, дори ако все още не го забелязвате.

Седмичен хороскоп за Рак 

Монотонността на новата седмица може малко да ви отегчи. Опитайте се да не се обезсърчавате, в противен случай може да не забележите светъл жест на съдбата. Помислете добре и разберете, че в някои моменти стабилността не е чак толкова лошо нещо. В личните отношения бъдете коректни. Не си позволявайте ни най-малък намек за некоректност. Има как да бъдете щастливи.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: Любовен съвет за всяка зодия за 11 октомври 2024

През новата седмица обърнете специално внимание на общуването с приятели. Сега някои от тях могат да помогнат за развитието на кариерата ви или да дадат добри съвети за личния ви живот. В сряда може да ви зарадва неочаквано признание за вашите професионални постижения. Сега е добър момент за реализиране на нови възможности, но самочувствието е важно, така че го поддържайте на високо ниво.

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Дева

Още: По пълнолуние: 3 зодии ще са на седмото небе от щастие

През новата седмица насочете усилията си към регулиране на емоциите ви. Сега е важно да не изпадате в крайности. Добре ще е да обърнете специално внимание на вашите приятели и партньори, тъй като навлизате в трудна фаза за отношенията. Във вторник оставете настрана всички лични дела и се отдайте изцяло на работа. Не губете времето си в ненужна суета. Опитайте се да разберете поуката от житейските уроци, които ще Ви се предоставят. Вашите близки и приятели може да се нуждаят от вашата помощ през почивните дни - откликнете.

Седмичен хороскоп за Везни

В понеделник бъдете внимателни с новата информация, възможно е да има изкривявания, които да ви подведат и да Ви накарат да вземете грешни решения. Тези, които ще отсъстват от дома през тази седмица, е добре да избягват непознати компании. За да завършите работата, върху която работите дълго и упорито, ще ви трябват помощници и съмишленици. Обръщайте по-малко внимание на проблемите у дома, те бързо ще се решат сами.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: Ето как обичат да флиртуват земните знаци

Седмицата ще ви донесе нови житейски нагласи. Опитайте се да не губите ценното си време. Всичко, което планирате, може да се сбъдне, ако спокойно и ясно изпълнявате задълженията си. Също така, сега е моментът да се заемете с благотворителност и да помогнете на Ваш близък, който има нужда от помощ.  Това ще ви донесе радост и удоволствие. Опитайте се да създадете комфортна среда у дома.

Седмичен хороскоп за Стрелец

Тази седмица съдбата ви се усмихва и ще ви покровителства по много въпроси. Вдъхнете живот на дългогодишни проекти, те могат да ви донесат късмет. Но е препоръчително да не поставяте твърде много работа на плещите си и да не носите отговорност за грешките на другите. Има риск да не се справите с прекаленото натоварване, опитайте се да бъдете по-реалистични. Не крийте радостта или мъката си от близките си и те ще се отнесат към вас с разбиране. Подкрепата им ще ви насърчи и ще ви даде сили.

Седмичен хороскоп за Козирог

През тази седмица, ако се опитвате да дадете всичко от себе си, но се получава както винаги, това е знак, че не разбирате напълно какво всъщност правите. Не се увличайте по прекалено илюзорни цели, поставете си конкретна задача и вървете към нея без да се спирате пред възможни препятствия. Първата половина на седмицата е добра за пътуване или приемане на гости. Възможно е в събота да ви се наложи да работите, но в неделя ще се забавлявате много.

Седмичен хороскоп за Водолей

Новата седмица може да бъде активна и напрегната. Възможно е да бъдете поставени пред избор. Бъдете търпеливи и тактични. Просто трябва да хванете и да реализирате съдържателна идея в средата на седмицата, която ще разшири вашите възможности. Петък може да е най-благоприятният ден за сериозни начинания в екипа ви. През уикендите се опитайте да не губите много време в празни приказки.

Седмичен хороскоп за Риби

Новата седмица ще Ви подскаже, че е настъпило време, в което да намалите темпото. Успокойте се и си вземете малко почивка от тежката работа. Ако е възможно, вземете отпуск или няколко дни почивка. В сряда опитите да постигнете признание за положените усилия ще са безполезни. Най-важният съвет за седмицата е да не се доказвате пред никого. Научете се да мислите единствено за себе си.

Още: Топ 4 зодии, които са социални пеперуди

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес