Ретроградният Сатурн е тук: Планетата на Кармата иска отплата за житейските ви решения

8558
Ретроградният Сатурн е тук: Планетата на Кармата иска отплата за житейските ви решения
Снимка: Reimund Bertrams / Pixabay

Ретрограден Сатурн е време за разплата. Планетата на Кармата започва ретроградно движение в космическото пространство, което оказва силно влияние върху живота. Когато Сатурн е ретрограден, бъдете сигурни, че няма да пропуснете „крайния резултат“ от изборите и действията си до момента. Ретрограден Сатурн награждава и наказва. Коя опция се отнася за вас?

Ретроградният Сатурн е много важно явление, което се случва в Космоса. Среща се средно веднъж годишно и обикновено продължава няколко месеца. Това е видимото ретроградно движение на планетата. След това Вселената изпраща енергия към вас, която се изгражда постепенно и бавно, но има огромно влияние върху житейските ви пътища. Те ще бъдат криволичещи и заплетени, но ако намерите посоката, ще ви доведат до завършване на задачите.

Ретрограден Сатурн през 2024

Още: Слънцето ще изгрее от запад за тези зодии в петък - светът ще им е крив!

През 2024 година Сатурн е ретрограден през летните месеци. Ретроградното пътуване на планетата започва в събота, 29 юни - точно в 21:00 ч. и ще продължи до 15 ноември 2024 г.

Ретрограден Сатурн в Риби

През 2024, както и миналата година, планетата Сатурн се завръща в знака на Риби. Тази зодия е известна със своята чувствителна и сантиментална природа. Енергията ще се освобождава постепенно и нежно. Този важен астрологичен феномен ще определи естеството на промените, които скоро ще настъпят.

Влиянията на зодиакалните Риби балансират ефектите на планетата на кармата. Усложненията, причинени от ретроградния феномен, ще бъдат по-лесни за преодоляване. Това е дълъг урок по търпение и как да контролирате нарастващото разочарование. Благодарение на зодия Риби всичко ще става по-лесно за преминаване.

Още: Съвпад на Луната със Сатурн на 28 юни 2024: Бъдете внимателни през цялата седмица

Какво означава ретрограден Сатурн като цяло?

Ретрограден Сатурн поема ретроградна посока, т.е. той се движи в обратна посока от обичайната си. Това е т.нар видимо движение, защото от гледна точка на Земята планетата изглежда така, сякаш се движи назад. Всъщност пътуването му през небето не се променя. Планетата се върти около Слънцето винаги в една и съща посока и това, което виждаме от Земята, е само оптична измама. Пътят на планетата не се променя, но енергията, която изпраща, има огромна сила. Това означава, че позицията на Сатурн в космоса има голямо влияние върху случващото се на Земята. Ретроградността ви дава импулс да реорганизирате живота си.

Влиянието на зодиакалните знаци върху ретроградния Сатурн

Още: 5 знака, че съдбата ви е отредила щастие, но във втория брак

Сатурн се свързва със строгост, старание и сдържаност, а когато е ретрограден, той изпраща предупредителни сигнали във вашата посока. Те имат за цел да ви помогнат да излезете от задънената улица, в която сте заседнали. Енергията на ретроградния Сатурн влияе на живота ви, въпреки че всеки път засяга малко по-различна сфера.

Тази специфична енергийна система и връзка може да окаже невероятно влияние върху посоката, в която поемат вашите мисли. Всеки от дванадесетте зодиакални знака, който се свързва с ретрограден Сатурн, взаимодейства с неговите най-силни характеристики. Вашата лична рождена карта също влияе върху разчитането на Сатурн.

Върху какво да се фокусираме по време на ретрограден Сатурн?

Когато Сатурн е ретрограден, е време да поемете отговорност за живота си и да го оформите наново според собствените си условия. Въпросите, които си струва да си зададете през този изключителен период са:

Какво друго искам да постигна в живота?

Твърде дълга ли е почивката ми?

Кога за последен път се занимавах с физическа активност?

Кога за последно опитах нови неща?

Успях ли да преодолея ограниченията си?

Опитвам ли се да работя върху недостатъците си?

Колко често се поддавам на слабостта?

Как да оценя ентусиазма си за работа?

Имам ли много енергия за действие?

Мога ли да изпълнявам задълженията си?

Оказвам ли прекалено голям натиск върху себе си?

Енергията на Сатурн, когато започва своето ретроградно пътуване, е изключително силна. Бъдете подготвени за много планове за промяна и спешни въпроси, които трябва да се решат неочаквано. Използвайте това време, за да упражните търпението и решителността си.

Какво се случва по време на ретрограден Сатурн?

Ретрограден Сатурн се отнася до това, което се е случило в живота ви в миналото. Той е строг владетел, който дава присъдата. В зависимост от това дали вашето отношение е било пасивно или активно, може да бъдете възнаградени за трудностите си или наказани за мързел. За тези, които са посяли семена, скоро ще дойде време да жънат реколтата. Ето защо, ако трудът и постоянството са били част от ежедневието ви през последните няколко месеца, ретрограден Сатурн ще ви възнагради за това отношение.

Ако се почувствате закъсали, ретроградният Сатурн ще ви подкрепи със силата си. Условието е да поддържате самодисциплина и твърдо поставени граници. През това време космическата енергия на планетата ще ви даде житейски уроци, от които ще се поучите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Хороскоп за утре,1 юли: Летащ старт за Овните, но тъмни облаци се събират на Везните

1-7 юли: Кои зодии ще имат трудно начало, но успешен край на седмицата?

Юлска идилия ще е идващата седмица за 3 зодии!

Зодиите, които ще минат под дъгата на щастието в началото на юли 2024

30 юли 2024: За тези зодии това ще е най-лошият ден

Чашата на търпение на 4 зодии може да прелее в утрешния ден

В неделя: Кои зодии ще сгънат някой и друг лев?

На 30 юни: Числото 30 ще зареди 4 зодии с късмет като за последно!

Хороскоп за утре, 30 юни: Край на проблемите за Овните и последни юнски пари за Стрелците!

Дневен хороскоп за 30 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com