Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ретроградният Меркурий свършва цели 5 дни по-рани за тези 3 зодии!

20 август 2024, 21:13 часа

В света на астрологията, ретроградният Меркурий е едно от най-често споменаваните явления. За много хора, този период може да бъде изпълнен с хаос и неразбирателства. Но какво ще кажете, ако ви кажа, че за някои зодии този ретрограден период ще завърши цели 5 дни по-рано? Да, правилно чухте! Нека разберем кои са тези щастливци и какво значи това за тях.

Ретроградният Меркурий, който започна на 5 август и трябваше да продължи до 28 август, ще приключи по-рано за Телец, Везни и Риби. Тези зодии ще усетят положителните промени още след 23-ти август.Ето какви хубави неща ги очакват до края на месеца:

Телец

Започвайки от 23-ти август, Телците ще усетят облекчение от напрежението, което ги е тормозило през последните седмици. С преминаването на ретроградния Меркурий, може да настъпи период на ясна комуникация и хармонични отношения с близките. Те ще имат възможността да се фокусират върху своите амбиции, без да бъдат разсейвани от недоразумения.

Умствената яснота ще им позволи да вземат по-добри решения, което ще доведе до личен и професионален напредък. С този нов поток на позитивизъм, те ще отключат потенциала за нови възможности и успешни начинания.

Везни

Везните ще имат уникалната възможност да блеснат, след като ретроградният Меркурий престане да влияе негативно на тяхното самочувствие. Тази нова фаза ще ги накара да се чувстват уверени, готови да покажат своите таланти на всички .Тази промяна ще им позволи да изградят нови социални връзки и да укрепят съществуващите.

В емоционален план, те ще почувстват облекчение, което ще поддържа мотивация за нови начинания. Времето след ретроградния Меркурий ще бъде идеално за нови проекти и инициативи.

Риби

Рибите ще открият, че интуицията им отново е на линия след преминаването на ретроградния Меркурий. Така те ще могат да възприемат сигналите около себе си по-лесно и точно. Новите възможности, които ще се появят в живота им, ще бъдат подхранвани от тяхната естествена способност да гледат в дълбочина на ситуацията.Рибите ще започнат да вярват повече в собствените си инстинкти, което ще ги насочи към правилните решения.

С това ново възприятие те ще могат не само да се справят с предизвикателствата, но и да използват чувствителността си, за да изградят по-добри отношения с околните. Периодът след ретроградния Меркурий ще бъде благоприятен за тях, за да се свържат с вътрешния си глас и да следват интуитивните си желания.

За Телец, Везни и Риби, приключването на ретроградния Меркурий 5 дни по-рано е чудесна новина. Това ще им донесе облекчение, нови възможности и моменти на щастие. Възползвайте се от този благоприятен период и си дайте шанс за ново начало.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес