Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-ревнивите жени по зодия - тези дами безсрамно пазят мъжете си

05 март 2024, 22:12 часа

Някои дами с определена зодия може да са малко по-чувствителни към връзките от други. По-специално, те от време на време ще подозират любовника си, че се опитва да изневери и да кривне нанякъде. Ако не искате скандал, по-добре не давайте никакъв повод на тези ревниви дами. Дори и на шега.

Овен

Представителите на тази зодия са активни и импулсивни. Заради ревността огнените жени Овен могат да пламнат като клечка и да започнат много енергично да решават проблемите с мъжа си. Но не бива да мислите, че жените със зодия Овен се страхуват от съперниците си, в никакъв случай. Просто характерът им е такъв. Затова и дамите се отдалечават доста бързо – има една крачка от любовта до омразата и обратното.

Ето кои са най-съвместими зодии в любовта

Скорпион

На второ място по избухливост и желание да оправят нещата като в турските сериали са момичетата, чиято зодия е Скорпион. Според астролозите, тези дами са невероятна смесица от експлозивни емоции и огромна страст. За тях отношенията без емоции са невероятно скучни. Ето защо, за да получат нови ярки емоции, повечето жени Скорпион могат да провокират партньора си към скандал и да го разпитват с ревност по темата.

Зодия Риби

Тези сродни души, които могат да видят причини за ревност там, където няма такива, ще бъдат жените от зодия Риби. Заради богатото си въображение и чувствителност, тези дами често се тревожат, защото вярват в любовта от пръв поглед, умеят да обичат истински и очакват дълбоки чувства от своя мъж. Ето защо се страхуват от самотата и предателството.

Тези 6 зодии ще са нещастни през март 2024

Зодия Дева

Астролозите направиха кратка характеристика на представителките на зодия Дева. Основната характеристика на такива нежни половинки е опитът да контролират всичко около себе си, включително и своя мъж. При Девите ревността се подхранва от желанието за пълен контрол над всичко. Тези жени са рационални, обичат, когато всичко е по правилата и на мястото си, твърдят експертите.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес