Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Маникюр за посрещане на Годината на Дракона, който да ви донесе късмет

03 декември 2023, 14:00 часа

Според китайския календар 2024 г. е годината на Зеления дървен дракон.  Ето няколко идеи как да подготвите ръцете си за срещата на собственика на годината. В същото време взехме предвид нюансите, които ще донесат късмет на представителите на елементите Огън, Въздух, Вода и Земя и ще помогнат за създаването на специален образ, изпълнен с енергия и позитивност.

Огън (Овен, Лъв, Стрелец)

За родените под знака на Огъня е подходящ стилен и енергичен маникюр .

Бордо и злато

Използвайте два от любимите цветове на Дракона - златно и червено, за да привлечете богатство и успех.

Бронзов блясък

Уморен от злато? Изберете метален бронз. Изглежда страхотно, особено в комбинация с геометричен модел върху ноктите. И е идеалното допълнение към всяко зелено облекло.

На кои 3 зодии им се очертава предложение за работа извън България

Кицуги

Стилът кинцуги е източна техника за възстановяване на счупена керамика със златен прах. За да направите такъв маникюр, можете да изобразите син дракон върху ноктите си с помощта на акварелна техника, а редица елементи под формата на неравномерни линии могат да бъдат направени с „течно“ злато. Изглежда страхотно и определено ще ви накара да се откроите сред приятелите си.

Вода (Рак, Скорпион, Риби)

Водните знаци могат да се възползват от меки и деликатни нюанси.

Зимна лавандула

Матов лавандулов френч и розова основа е може би най-деликатната комбинация. Визията ще стане особено празнична, ако добавите малки перли.

Фея на захарната слива

Асиметричните дизайни на ноктите остават в тенденция тази зима. Ако търсите най-добрите цветове, за да посрещнете Новата година, изберете приглушено синьо, съчетано с ръждивокафяво.

Земя (Телец, Дева, Козирог)

Земните знаци винаги избират неутрални нюанси като бежово, кафяво или маслинено.

Зелена графика

Стилистите за нокти предлагат да комбинирате два подобни зелени нюанса върху ноктите си. Например тъмен изумруд и цвят, който сега е невероятно популярен - матча лате. Можете да разредите графиката с малки елементи, направени от златен прах.

3-те зодии, които са перфектни за работа в екип

Крокодилски люспи

Тенденцията за животински щампи не си отива. И ако през лятото и есента имаше лудост по шарките на костенурка, то през зимата крокодилските люспи са на върха на популярността!

Черно женско биле

Черният цвят на женско биле, който има много лъскав блясък, се откроява малко от общия стил. Въпреки това е подходящ дори за празнична визия. Черният цвят винаги е на мода. Ако искате да добавите празнична нотка, използвате големи искри или люспи в златни или сребърни нюанси.

Въздух (Близнаци, Везни, Водолей)

Светлите нюанси са подходящи за представители на въздушните знаци.

Искрящ френски

Ако искате нещо огнено, изберете гелове, наситени с искри, за предпочитане сребърни или златни, като пръски от шампанско.

Шоколадова поничка

През зимата маникюрът „глазирана поничка“, който Хейли Бийбър толкова активно рекламира в социалните мрежи, не губи своята актуалност.

Избирайки маникюр в съответствие с вашия елемент, вие ще създадете хармонична визия и ще се подготвите да посрещнете годината на Дракона с положителна енергия. Нека ноктите Ви се превърнат в ярък акцент, който носи радост, късмет и просперитет!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес