Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовно предсказание за всяка зодия през септември 2024 (част 2)

04 септември 2024, 09:54 часа

Първа част можете да прочетете тук.

Везни

Везни, не всеки, когото обичаш, ще те обича. Това не означава, че не заслужавате любов или че нещо не е наред с вас. Съвсем не! Това означава само, че различните хора имат различни нужди от любов и е добре да срещнеш някой невероятен, чиито желания съвпадат с твоите. Способността да преживеете това разочарование, без да ударите самочувствието си или да станете недоволни, е посланието за вас за септември.

Още: ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през септември 2024

Обратното също важи. Ако някой не може да приеме отхвърлянето грациозно и да уважава вашите граници и липсата на съгласие, това не е човек, в когото някога можете да се влюбите. Това са сериозни червени знамена.

Скорпион

Скорпион, понякога най-доброто нещо, което можете да направите за себе си в любовта, е наистина да слушате какво казва сърцето ви. Например, ако се върнете от прекрасен ден с някого (може би нова среща или вашата половинка) и все още имате момент „да, но...“, това може да е знак за някаква неизследвана несъвместимост или нужда да копаете във вашето подсъзнание за това, което ви задейства.

Работата с терапевт може да ви помогне да отговорите по-пълно на тези въпроси. Но понякога чатът с приятел също може да помогне.

Стрелец

Потърсете три случая на повтарящо се поведение във вашите романтични срещи този месец. Ще разкрие истината за това с кого сте, независимо дали е нов човек или някой, с когото сте били от известно време. След това се запитайте дали сте добре с този модел на поведение.

Сега не е моментът да пръскате нещо под килима или да подценявате червените знамена. Но сега също не е моментът да пренебрегнете истинската благословия, ако сте с някой, който е мил, нежен, грижовен и т.н..

Козирог

Козирог, септември ще бъде период на почивка и размисъл в любовта. Или по-скоро това е, към което се препоръчва да се стремите. Космическите течения са по-спокойни за вас по това време, така че ще се възползвате от откриването на себе си извън вашите романтични наклонности и връзки.

Това съобщение ще се отнася и за онези от вас, които са във връзка. Не губете личната си идентичност в любовта и не се чувствайте принудени да го направите. Истинската любов ще прегърне вас и вашата уникалност. Няма да ви принуди да се съобразявате с идеалите за любов на другия човек, сякаш вие като личност нямате толкова значение, колкото техните романтични фантазии.

Водолей

Водолеи, месец септември ще бъде наистина приказен за вас в любовта! Очаквайте само най-доброто, особено през първата половина на месеца. Също така ви насърчаваме да оставите сърцето си да поеме водеща роля, за да можете да се забавлявате максимално по време на това пътуване, независимо дали това е като да актуализирате гардероба си, резервирате убежище за двойка или почерпите половинката си със среща в ресторант със звезда Мишлен!

Втората половина на месеца ще надгражда това, но също така ще има въпроси за бъдещето и дали виждате дългосрочен потенциал с този, с когото сте. Бъдете честни със себе си и запишете чувствата си, ако имате нужда от повече яснота.

Риби

Риби, дойде моментът да бъдете честни със себе си. Наистина ли искате любов и романтика? Или искате да си вземете почивка и просто да се насладите на необвързаността си? Правилният отговор винаги ще бъде този, който ви носи спокойствие и ви позволява да изпитате любов, без да се чувствате припрени.

Още: 4 зодии, за които септември 2024 ще бъде труден

Какъвто и да е отговорът, съсредоточете се върху привеждането в съответствие с него през септември. Ако искате повече романтика, бъдете проактивни в това преследване. Ако искате почивка, бъдете проактивни и там. Ако се чувствате призвани, записвайте изживяването си като спомен за себе си в бъдеще!

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес