Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовно предсказание за всяка зодия през септември 2024 (част 1)

04 септември 2024, 09:49 часа

Овен

Сладки дни ви предстоят през септември, Овен! По отношение на любовта, първата половина на месеца ще бъде за ангажиране на вашето любопитство и изграждане на връзки чрез споделени дейности и интереси. Независимо дали става дума за нова среща или за половинката ви, ключът към любовта тук е да се облегнете на това, което обичате, и да споделите тези удоволствия един с друг.

Още: ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през септември 2024

Втората половина на месеца ще изисква повече от вас. Помислете за дългосрочните и най-дълбоките си нужди от любов. Истинската съвместимост често се разкрива, когато човек медитира върху такива въпроси. Истинската несъвместимост също може да бъде разкрита по този начин.

Телец

Телец, месец септември за вас влюбени ще бъде свързан с изразяване на вашата грижа и обич чрез актове на служба. Дали ще направите това, като се грижите за романтичния си партньор в пристъп на заболяване или го изненадате с празнична ваканция, зависи от вас. Идеята е да се запитате какво би накарало другия да се почувства обичан и след това да опитате всичко възможно да го направите.

Само помнете: любовта е двупосочна улица. Затова се уверете, че получавате любов и обич в замяна. Голям признак за несъвместимост или неприятни намерения е пълната липса на уважение към другия, когато правите нещо сърдечно за него.

Близнаци

Близнаци, вашият влюбен месец септември идва с приложени правила и условия. Ако успеете да останете верни на най-дълбоките си нужди в любовта през първата половина на месеца, ще откриете истинско приятелство и нежност през втората. Мислете за партньорството си от дългосрочна гледна точка. Бихте ли представили този човек на най-добрите си приятели и семейство? Виждате ли се как отглеждате деца или пътувате по света заедно години наред?

Важното нещо, което трябва да запомните, е да търсите някой, чиито интереси и намерения съвпадат с вашите. Така че, ако искате само забавна романтика без никакви условия, потърсете някой, който желае същото. Същото, ако желаете нещо по-дълбоко и трайно. Несъответствието може да създаде проблеми в близко бъдеще.

Рак

Рак, най-доброто нещо, което можете да направите за себе си през септември по отношение на сърдечните въпроси, е да изоставите всяка нужда да впечатлявате хора, които изразяват чрез действията си, че мислят много малко за вас. Любовта не може да расте там, където има презрение. Нито пък може да пусне корени, когато единият или и двамата не уважават другия, техните цели и мечти в живота, или дори тяхната културна идентичност и уникални различия.

Не се опитвайте да пъхнете нещо под килима или игнорирайте червените знамена. Да не позволиш на грешния човек да заеме място в живота ти е най-любящото нещо, което можеш да направиш за себе си. Освобождава ви да проявите истинската си сродна душа.

Лъв

Лъв, месец септември ще бъде приказен период за теб в любовта! Когато не се забавлявате със смях, купони и истински моменти на нежност, ще се окажете изненадани от мъдростта, която любовта може да внесе в живота ви. Някои от вас може дори да се вдъхновят творчески!

Само не забравяйте да не пренебрегвате никакви опасения в сърцето си, докато преживявате всичко това. Понякога човек може да има най-добрите моменти с нова среща или в нова връзка, но все още да усеща вътре в себе си, че е с грешния човек. Запишете мислите си, ако преживеете това, или медитирайте, за да стигнете до сърцевината на всичко. Това може да разкрие незараснали рани или други проблеми, които трябва да бъдат решени, за да процъфтява любовта.

Дева

Дева, първата половина на септември за вас влюбените ще бъде свързана с излизане от зоната ви на комфорт. Можеш ли да го направиш? От вас се изисква да бъдете най-добрият си приятел, докато сте в това. Не всяко преживяване може да се хареса на вашите сетива или лични ценности, но това е добре! Поставянето на граници там, където трябва, и отвореността към нови преживявания на други места е балансът, който трябва да постигнете.

Още: 3 зодии, на които всички ще завиждат през септември 2024

Втората половина на месеца може да не се фокусира толкова силно върху любовта. Използвайте това време, за да смесите другите си приоритети с любовния си живот и да видите дали те могат да работят добре заедно. Това е ключът тук!

Втора част можете да прочетете тук.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес