Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Късметче според зодията за тази седмица, 24-30 юни 2024

24 юни 2024, 05:50 часа

Овен

Реклама

Дори ако напоследък нещата са били трудни, това не означава, че не ви очаква щастлив подарък от Вселената. Отлично се справяте с това да се издигате и да правите това, което в сърцето си знаете, че е правилно, дори и да ви е било трудно. Това е провокирало нова вибрация на точното знание за това, какво струвате, което е привлякло вниманието на Вселената.

Още: Ето как да накараме всяка зодия да разкрие душата си

Телец

Когато решите да оставите миналото да си отиде, скъпи Телец, вие също така сигнализирате на Вселената, че сте готови за новост. Освобождаването на нещата от миналото обаче не е свързано само с това да се движите напред или да вземате нови решения, но и с това умствено и емоционално да сте в състояние да разполагате с пространство, за да се съсредоточите върху нови възможности и приключения.

Близнаци

Време е да осъзнаете, че наистина вече нищо не ви спира от това, което искате да преследвате в живота си. Част от това е да вярвате, че сте преминали през най-лошото, но другата е, че трябва да се доверите на себе си. Когато можете да се доверите на себе си, че можете да направите нов избор и да се заемете със създаването на професионалния и финансовия успех, който искате, дори и да е с малки стъпки, вие помагате да изградите увереността си да продължите.

Рак

Не можете повече да отлагате вземането на важно решение в професионалния си живот. Въпреки че е било правилно да действате бавно и да не бързате да постигате желания успех, сега достигате до ключов момент в кариерата си - и това, което ще изберете след това, ще има решаващо значение.

Лъв

Позволете си отново да станете безстрашни в преследването на това, което вълнува душата ви, скъпи Лъв. Колкото и да сте се опитвали да бъдете по-приземени в решенията си и да се съсредоточите върху изграждането на основа за изобилие и успех, сега е време да си позволите да поемете във вълнуваща нова посока. Помислете за мечтите си за кариера, образование или пътуване, които сте имали, тъй като Луната в последната четвърт настъпва в Овен и активира вашия дом на късмета. Това, което търсите, е там и се опитва да си проправи път към вас, но трябва да си спомните кои сте и каква е уникалната ви цел в този живот.

Дева

Вашата енергия е като онези известни текстове на "Бийтълс", Дева: справяте се с малко помощ от приятелите си. В този случай не става дума само за това, че се справяте, а за това, че приятелите ви помагат да достигнете звездите. Приемете хората в живота си, които се грижат за вас и искат да ви подкрепят. Без значение как е изглеждало в миналото, не сте в това съвсем сами - но трябва да започнете да се отваряте и да поискате помощ.

Везни

Макар да сте започнали нова ера, в която се фокусирате върху себе си, освобождавате се от склонността си да угаждате на хората и инвестирате повече в мечтите си, трябва също така да осъзнаете, че целта е да работите по-умно, а не по-усилено. Това означава, че макар все още да трябва да се посвещавате на мечтите си, трябва също така да се уверите, че живеете балансирано.

Скорпион

Никое правило не казва, че успехът означава, че трябва да се борите, скъпи Скорпионе. Не е необходимо да работите безкрайно, да се чувствате зле или да нямате желания личен живот. Това, което преживявате в живота си, често се свежда до това какви са възприятията ви. Ако възприемате или безкрайно се притеснявате, че трябва да се борите, тогава това е, което вероятно ще извикате в живота си. Когато осъзнаете, че можете да се наслаждавате на процеса на трансформация, като все още си давате това, от което се нуждаете, без да живеете в страх, тогава влизате в синхрон с божественото изобилие.

Стрелец

Когато знаете какво искате в душата си, вие се превръщате в неудържима сила. Посвещавате се на стремежите си и умеете да решавате проблеми, превръщайки всичко, през което преминавате, в ценен опит. Но тъй като растете, учите и се променяте, това, което искате, понякога може да се промени. Ето защо трябва да си дадете време, за да разберете какво всъщност искате за себе си, за успеха си и за живота си.

Козирог

Външният ви свят винаги ще бъде отражение на вътрешния свят, който сте създали. Това не означава, че трябва да се страхувате или да се чувствате в задънена улица при вземането на решение, но трябва да обърнете внимание на това дали събитията в живота, които забелязвате, всъщност са резултат от вътрешния ви процес. Сатурн ще се установи ретроградно в Риби в събота, 29 юни, което ще ви донесе божествен момент, в който ще можете да направите промените, към които се стремите - но те първо започват вътре във вас.

Водолей

Успехът е изписан в съдбата ви - просто трябва да се научите как да го виждате сами. Като приемете божественото си предназначение за успех, богатство, изобилие и ненадмината радост, естествено ще се движите по различен начин и ще можете по-добре да се предпазите от това, което не е предназначено за вас.

Още: 4 зодии, които са близо до постигането на целите си, но все още не виждат напредъка си

Риби

Спокойно можете да предприемете голям риск, скъпи Риби. Повярвайте, че сте готови за тази следваща стъпка, и заявете на Вселената не само какви са намеренията ви, но и за какво сте предназначени в този живот. Често може да имате отношения на любов и омраза с парите, поне в началото на живота си, тъй като онази духовна страна от вас се чуди дали има смисъл от тях. Това е било тогава, а това е сега.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес