Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-прикритите зодиакални знаци според месеца на раждане

28 май 2024, 06:07 часа

Някои хора, с които се срещате, ще бъдат отворени книги. Те ще разкажат точно как се чувстват, без дори да ги питате, защото приемат своята уязвимост. Но други хора ще прикриват своите чувства, дори когато намерят някой специален човек. Ето кои са месеците на раждане, които имат труднодостъпни сърца:

Още: 3 зодиакални знака преодоляват проблемите си и намират щастието до 2 юни

Февруари

Трудно е да се проникне в сърцето ви, защото сте издигнали стените си толкова високо. Не искате да допускате никого, защото щом го направите, има вероятност в крайна сметка той да разбие сърцето ви. Но това е риск, който трябва да поемете, ако търсите истинска, впечатляваща любов. Не можете да давате на някого парчета от сърцето си и да очаквате да се чувства удовлетворен. Те трябва да ви опознаят изцяло. Те трябва да знаят, че им се доверявате достатъчно, за да бъдете честни с тях, дори когато това е неудобно или неловко. Ако не можете да им дадете всичко, защо тогава те да правят същото? Трябва да дадете малко, за да получите малко. Просто се уверете, че сте с правилния човек, и всичко ще се получи.

Април

Имате труднодостъпно сърце, защото сте се поучили от минали грешки. Отваряли сте се за другите твърде рано, давали сте им всяка частица от себе си и това се е обърнало срещу вас. В крайна сметка това ви е унищожило напълно. Сега се опитвате да се защитите, като се затваряте в себе си, като раздавате само частици от себе си - но това не е честно спрямо хората, които обичате. Не всеки е бившият ви. Не всеки ще използва добротата ви срещу вас. Не можете да ги обвинявате за грешките, които другите са направили. Ако имате доверие на някого, трябва да го покажете. Трябва да бъдете уязвими пред него. Трябва да рискувате да раздавате сърцето си и да се надявате, че този път всичко ще завърши по различен начин.

Юни

Имате труднодостъпно сърце, защото то е крехко и се страхувате да не се счупи отново. Не искате да изживеете отново разбитото сърце в миналото, затова вземате предпазни мерки, за да се защитите. Но щом осъзнаете, че някой заслужава доверие и наистина го е грижа за вас, премахването на стените ви може да си струва риска. Може би ще искате да преосмислите отварянето си към него. Не всеки заслужава нежното ви сърце - но и не всеки заслужава да бъде затворен. Някои хора си заслужават проблемите.

Още: Какво трябва да знае всеки зодиакален знак за седмицата от 27 май до 02 юни

Ноември

Вашето сърце е чуто, за да бъде достигнато, защото цените качеството пред количеството. Не искате да се отваряте за всеки, когото срещнете, и това е напълно нормално. Не сте длъжни да разказвате на непознати цялата си житейска история. Не е задължително да бъдете меки и уязвими около всеки, който влезе в орбитата ви. Но когато откриете някого, който си заслужава труда, не можете да продължавате да го отхвърляте и да очаквате, че той няма да има нищо против това. Трябва да дадете повече от основните неща. Трябва да отворите сърцето си за него, така както той се отваря за вас. Не искате любовта да е едностранна. Трябва да им покажете, че ще ги посрещнете по средата на пътя.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес