Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как ревнуват различните зодии?

12 януари 2024, 12:00 часа

Оказва се, че представителите на различните зодии може да бъдат преценени как ревнуват – и то по 10-балната система.

Овен: 8 от 10 - избухлив

Тази гореща зодия започва да ревнува, ако знае, че любимият му човек прекарва добре без него, особено насаме с някого. Овните са като оголен нерв. Те могат агресивно да демонстрират чувства и дори да нападнат съперника си.

Телец: 9 от 10 - собственик

Често представителите на тази зодия смятат любовниците си за част от своята собственост. Телецът счита, че щом е вложил много време и усилия във връзката, партньорът му принадлежи само на него и на никой друг.

На кои зодии е писано да намерят истинската любов през 2024 г.

Близнаци: 3 от 10 – разбиране

Близнаците са зодия, която е изключително гъвкава и ревността рядко е проблем в отношенията с тях. Те отлично разбират непостоянната природа на човека и не приемат сериозно нищо. Като всички останали и те изпитват ревност, но само ако е наистина основателна.

Рак: 7 от 10 – чувствителен

Тъй като е воден знак, Ракът приема любовта и връзките много сериозно и това рано или късно води до ревност. Може да побеснее от ревност и да превърне живота ви в ад - а след това през сълзи да обяснява защо ситуацията го/я е наранила толкова много.

Лъв: 8 от 10 – взискателен

Лъвът е зодия, за която любовта и себеизразяването играят важна роля. Той е свикнал да демонстрира чувствата си в голям мащаб. Ако игнорирате Лъва и не му правите комплименти, това наранява егото му. Решите ли пък да обърнете внимание на някой друг, внимавайте – лошо ви се пише!

Голяма промяна ги очаква тези зодии през 2024 г. - закопчайте коланите!

Дева: 5 от 10 – нервна

Девите не могат да бъдат наречени много ревниви или обсебващи – по-скоро са нервни. Дори и да са уверени във връзката си, ревността може да възникне поради факта, че Девата сама се довежда до състояние на тревожност или паника.

Везни: 6 от 10 – привързани

Везните ценят много високо връзките. Но тъй като са въздушен знак, те обичат да флиртуват и са доста отворени по природа. Самите Везни обаче не обичат партньорът им да флиртува с някой друг – това откровено ги ядосва.

Скорпион: 10 от 10 – обсебен

Да, Скорпионите са ревниви до краен предел. Вярват в любовта до смърт още преди брака. Ако един Скорпион се влюби, той обича много дълбоко и няма място за несигурност. Понеже отдава 100 процента от любовта си, е много наранен, когато партньорът му мисли за някой друг.

Стрелец: 2 от 10 – открит

Тъй като това е свободолюбив знак, думата „ревност“ по същество отсъства от речника на Стрелеца. Идеалният им партньор би бил честен и открит относно намеренията си, без да крие нищо от тях. Стрелците просто знаят, че задържането на някого със смъртоносна хватка не е най-добрият начин за спасяване на връзката.

Козирог: 7 от 10 – контролиращ

Козирогът е ревнив, само когато има реална заплаха за неговия статус и репутация. Най-лошото за него е да се излага на присмех пред другите. Козирозите ревнуват, ако партньорът пренебрегне връзката им и направи нещо неподходящо. Те се нуждаят от идеална връзка.

Водолей: 4 от 10 – честен

Водолеят, който е знак за бунтарство и приятелство, не е известен с много ревност. Има прогресивно мислене, отворен е към всичко ново и цени приятелството с представители на двата пола. Проявява ревност само, ако не се чувства специален в очите на любимия човек.

Риби: 5 от 10 – грижовни

Рибите могат да бъдат или много ревниви, или напълно безразлични. От една страна, са много докачливи и имат богато въображение, което може да доведе до проблеми с ревността. От друга страна, са сред най-разбиращите и прощаващи знаци на Зодиака.

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес