Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Големият Таро хороскоп за НОЕМВРИ 2024

18 октомври 2024, 18:00 часа

Представяме ви големия таро хороскоп за месец ноември 2024

Овен

Трябва да направите някои необходими трансформации, които са фундаментално важни за вас. Ще имате голямо влияние върху другите около вас. Ще вземете нещата в свои ръце, а енергиите ви насърчават да се осмелите и да надминете себе си. Всеки от вас трябва да намери нещо, в което може да постигне напредък.

Внесете идеи, които са създадени за вашето бъдеще през този месец. Гледайте надалеч, мислете високо и поставяйте добре обмислени основи за бъдещето. Отворете се за някои непознати досега и нови дейности.

Вижте още: Стари души: Тези зодии носят древна мъдрост в себе си

Този месец насърчава отварянето на вашето съзнание. Ако срещнете някои препятствия, упорствайте. Ще наваксате пропуснатото време. Ако нещата изглеждат бавни, това няма да ви попречи да вървите към целите си. С откритата и добронамерена подкрепа на планетите всички врати се отварят за вас.

Вашият заразителен ентусиазъм насърчава другите да ви вярват. Бързо се реализират нови проекти. Усещате, че дългоочакваният напредък е точно пред вас. Въпреки това, ако някоя от вашите идеи или предложения не работи, не се чувствайте зле за това. Тогава това е просто знак, че може да карате твърде бързо и трябва да намалите. 

В любовта независимостта ви е добро качество. За да бъдат всички доволни, помислете за корекцията, която трябва да направите с партньора си. Тогава връзката ви ще работи правилно. Правите планове и оптимизмът ви е заразителен. Вашият партньор обаче може да се нуждае от успокоение. Вместо да игнорирате желанието му, послушайте го.

Телец

Настроението ви е доста деликатно за контролиране, защото усещате, че нещо не е наред. При такива обстоятелства може да вземете решения, които са лоши за вас. За да не попаднете в нежелана ситуация, не приемайте всичко буквално.

Приемайте хората такива, каквито са, и преди всичко гледайте на качествата им, вместо да се фокусирате върху недостатъците им, каквито и да са те. Оставете ги да си вършат работата, дори ако сте сигурни, че са на грешен път.

В любовта търсите същността, гледате отвъд външността на човека, който харесвате. Този месец е моментът да се покажете в най-добрата си светлина. Желанието ви да срещнете някого или връзката ви да се развие може да бъде изпълнено по различни начини. Спазвайте ценностите си и всичко ще бъде наред.

Близнаци

Възможностите и шансовете стават все по-големи. Животът ви е организиран към по-добро. Отношенията ви с другите са още по-приятни. Ще срещнете интересни хора, които вероятно ще ви донесат нещо добро. От друга страна, вие сте особено предприемчиви и когато обстоятелствата го налагат, реагирате разумно.

Ако е необходимо, подчертайте себе си и идеите си. Сега е моментът да се възползвате от възможностите, които се откриват. 

В любовта всичко е възможно. Страст, раздяла и помирение. Трябва да изгладите всичките си чувства и реакции. По този начин връзката ще намери своята същност. 

В работата вашите практически умения повишават стойността ви, а вашите началници или бизнес партньори имат полза от вас. Дават ви се очакваните възможности и вие продължавате по пътя си, с вяра и доверие в себе си. Ако останете фокусирани и приемете сътрудничество с другите, ще ви бъде по-лесно да напредвате.

Рак

Нещо или някой може да ви дестабилизира със своята строгост и студенина. Този месец, ако усетите, че хората са по-дистанцирани или по-малко екстровертни, не се ядосвайте. Не си въобразявайте, че всичко е окончателно или че сте направили нещо нередно, защото не е така. 

Не се фокусирайте върху нечии възгледи или думи. Вместо това, приемете ги спокойно и любезно. Освен това изчакайте нещата да се нормализират естествено. Когато приключите, ще видите, че тези хора все още имат привързаност към вас и че нищо не се е променило.

В любовта може да сте се дистанцирали от партньора си, което може да охлади любовта ви. Причината за отдалечаването може да е без видима причина. 

Връзката ви може да не е перфектна, но предстоят още много красиви неща. Не се фокусирайте върху малките недостатъци на партньора си, а вижте добрите му качества.

Лъв

Вие поемате контрола. Вижте възможностите, идващи от различен ъгъл. В това състояние действайте, лесно е да се предвиди, че ще направите чудеса. Енергиите са склонни да ви правят безкомпромисни и донякъде притежателни и може да бъдете насърчени да бъдете твърде сурови или твърде взискателни.

В любовта не търсете прекалено много страст. По този начин отношенията ви ще бъдат по-малко сложни и връзката ви има всички шансове да бъде добра през този месец.

Въпреки това, половинката ви може да не е винаги на разположение, когато искате. Ако е така, не ѝ се сърдете. Покажете непринудено, усмихнато и безгрижно излъчване.

Дева

Чувствате, че никой не ви разбира, че думите ви се тълкуват погрешно и че недоразуменията забавят напредъка на вашите проекти.

За да излезете от тази ситуация, погледнете нещата по друг начин. Това ви дава куража да действате и да промените това, което трябва да бъде, дори ако това означава да бъдете радикални.

Възникват някои недоразумения, но вашата честност се признава и оценява. Хората, които не ви подхождат, се отдалечават от вас, а тези, които ви подхождат, се приближават. Енергиите ви насърчават да си върнете контрола над ситуацията. Вие правите нещата много добре, както обикновено, и съдбата продължава да прави нещата добре за вас.

Вижте още: Пълен обрат в живота на тези зодии в края на октомври

Везни

Някои блокажи от предишния месец изчезват. Вече не е нужно да правите жертви, за да напредвате. Вашите таланти и вашите проекти се оценяват и насърчават.

Възможностите, които се откриват пред вас, са изключителни и можете да разчитате на подкрепата на енергиите, за да се възползвате от тях. Благодарение на добрите им вълни ще бъдете особено оптимистични.

В този изключително уверен климат, бъдете стриктни в избора си и сортирайте всичко, което ви се предлага. 

В любовта чувствате, че имате идеален живот и човек до себе си. Ако сте сами, не се тревожете повече от необходимото. Ще искате да се свържете отново с някого, когото сте срещнали наскоро.

Скорпион

Вие възвръщате силата, която сте загубили през предишни периоди и която е забавила напредъка ви. Така че, ако искате да избегнете този вид неудобство, не се фокусирайте върху това, което не е наред. Помислете за вашите интереси и амбиции.

Поне сега се съсредоточете върху печеливши възможности и, въпреки че не е във вашата природа, гледайте да правите всичко по лесен начин. Така че, преди да вземете решение, за което ще съжалявате, отделете малко време за размисъл, преди да отхвърлите изгодно предложение.

Любовта ви се движи в правилната посока, към стабилност и продължителност. Ще откриете част от себе си, която прави връзката ви стабилна, въпреки възходите и паденията. 

Стрелец

Енергиите ви насърчават да откриете част от себе си, която старателно криете и да откриете своите таланти. Вратите, които бяха затворени, сега се отварят и невъзможното става възможно.

Въпреки това, за да постигнете целите си, пазете се от разногласия с другите. Вслушайте се в съветите, които сте получили. Не идеализирайте предложенията, които ви се дават. Не си губете времето да мечтаете, а действайте осъзнато.

В бизнеса този месец ще бъдете ефективни, оптимистични и професионални. Усилието ви ще бъде забелязано, идеите ви многобройни, а увереността ви ще може да преодолява много препятствия.

Козирог

Възникне ли проблем, веднага го решавате. Нещата ще вървят гладко.

Вашата любов трябва да изпълни стремежите ви. Знаеш какво искаш и какво вече не искаш. При този начин на мислене връзките ви ще станат по-сигурни. Време е да подредите нещата.

В бизнеса вашата професионална сфера ви приканва да изтриете някои неща от миналото и по този начин да се обърнете към действия, които ще придвижат нещата в желаната от вас посока.

Погледнете дългосрочно в плановете си. Вложете се искрено в работата, но бъдете внимателни.

Водолей

Енергиите насърчават вашия успех и създават щастливи обстоятелства за осъществяване на вашите планове. Бъдете внимателни, защото има възможност да искате да направите повече, отколкото можете, а това да не работи във ваша полза.

Така че, за да избегнете тези неудобства, поддържайте връзка с реалността и своите възможности.

В любовта, ако усетите лек хлад, използвайте своите средства за съблазняване. По природа не обичате ограниченията и ежедневието. Не прекалявайте този месец, тъй като това ще създаде ненужен смут между вас и партньора ви.

Ако сте необвързани, през този месец са възможни много срещи. 

Риба

Планетите ви молят да направите правилния избор, за да задвижите нещата в правилната посока. Въпреки това някои непредвидени недоразумения забавят изпълнението на дадените ви обещания.

Можете да изберете най-добрия вариант за вас, а енергиите ви дават всички ресурси, от които се нуждаете. Това ви кара да се откроите и да надминете себе си. Те ви насърчават да се впуснете в ново преживяване, което несъмнено ще бъде много полезно. Проявете смелост и поемете инициативата, за ваша собствена полза.

Ако сте необвързани, този месец можете да изберете човек, който споделя същите ценности и амбиции като вас.

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес