Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 30 август 2024 г.

29 август 2024, 20:05 часа

На 30 август 2024 г. една зодиите ще поеме на път. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 26 август-1 септември 2024 г.

Този петък е добре да си припомните някои печеливши ходове, които отдавна сте забравили. Ще се учудите колко щастие ще донесат в живота ви. 

Дневен хороскоп за Телец

Този петък не оставяйте на случайността да определи щастието Ви. Имате пълното право на нещо, към което не смеете да посегнете (незнайно защо).

Дневен хороскоп за Близнаци

Този петък може да си позволите да бъдете по-остри към тези, които се опитват да откраднат от времето ви и да го запълнят със своите проблеми. Отстоявайте границите си.

Дневен хороскоп за Рак

Още: Кои зодии са истински вълци в овча кожа?

Този петък ще видите света в една нова светлина, в която цветовете ще ви главозамаят. Потопете се изцяло в тях и се насладете на прекрасните усещания. 

Дневен хороскоп за Лъв

Този петък не се колебайте да потърсите помощ в момент, в който осъзнаете, че ще Ви е трудно да се справите сами. Никой не очаква да се 100% герой. 

Дневен хороскоп за Дева

Този петък преценете добре възможностите си. Не бързайте да се товарите с нови проекти, след като току що сте приключили предишния. 

Дневен хороскоп за Везни

Този петък интуицията Ви няма да Ви подведе, но това не означава да се скриете от целия свят. Приемете новата информация, така че да Ви бъде от полза, а не да Ви плаши. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Този петък бъдете много внимателни в решенията, които взимате. Обмисляйте добре стъпките, думите и доводите, които ще Ви водят. 

Дневен хороскоп за Стрелец

Този петък думите ще са от особено значение и ще имат голяма сила, затова внимавайте какво и с каква интонация казвате. Най-добре избягвайте решаването на сериозни въпроси и разправиите.

Дневен хороскоп за Козирог

Този петък не участвайте в състезания. Вашите възможности надминават многократно общоприетите норми. Вечерта ще е щастлива.

Дневен хороскоп за Водолей

Този петък Вашето добро отношение и демонстриране на готовност за компромис и прошка ще разсеят облаците в нечий живот. Водете се от добрината.

Дневен хороскоп за Риби

Този петък правете нещата стъпка по стъпка. Голяма идея може да Ви уплаши - способни сте да я реализирате, само трябва да си повярвате повече. 

Още: Ето за какво трябва да внимавате през СЕПТЕМВРИ 2024 според зодията

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес