Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 25 октомври 2024 г.

24 октомври 2024, 20:28 часа

На 24 октомври и 2024 г. една от зодиите ще започне красива любовна история. Коя е тя, какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Още: Месечен хороскоп за ноември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Този петък негодуванието Ви може да Ви разболее. Пазете нервите си. Тяхното състояние е решаващо за здравето Ви.

Още: Седмичен хороскоп за 21-27 октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Телец

Този петък със сигурност ще съжалявате за някои пропуснати шансове. Сега е момент за равносметка. Дали може да върнете миналото или поне да го поправите?

Още: Дамоклев меч ще виси над главите на тези зодии в днешния ден

Дневен хороскоп за Близнаци

Този петък някой много ще иска да Ви обясни нещо. Дайте шанс на човека. Изобщо не сте длъжни да приемете неговата позиция и да се съгласите с нея.

Дневен хороскоп за Рак

Този петък рискувате да заложите на грешния кон. Може да извадите десет довода за това, че сте прави и да успокоите съвестта си. Но как изглеждат нещата извън вашето мнение?

Още: Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за 2025 година

Дневен хороскоп за Лъв

Този петък някой ще Ви даде коз в ръцете и ще го направи съвсем случайно. Ваше е решението дали да се възползвате от него или не.

Дневен хороскоп за Дева

Този петък малко неща ще са в състояние да Ви извадят от равновесие, но само едно ще е способно да Ви разстрои за дълъг период. Не се давайте толкова лесно.

Още: Зимното часово време се отразява най-зле на тези 4 зодии

Дневен хороскоп за Везни

Каквото и да става днес - проявете търпение. Няма да Ви е лесно да издържите на провокациите, които денят ще предложи. Възможно е той да бъде изпълнен с насилие и агресия.

Дневен хороскоп за Скорпион

Този петък предизвикателства и изкушения ще Ви дебнат отвсякъде. Добре е да проявите повече воля и да не се подавате на нито едно от тях.

Дневен хороскоп за Стрелец

Този петък бъдете верни на своите идеи и ценности. Не се влияйте от всеобщото настроение, колкото и силно да е то. Останете верни на себе си и на своите идеали.

Дневен хороскоп за Козирог

Този петък не се осланяйте на добрите намерения на другите. Дори да имате обещание от страна на някого проверявайте как вървят нещата, но деликатно.

Дневен хороскоп за Водолей

Този петък ви очакват нови хоризонти, които ще разкрият пред Вас неподозирани светове. Бъдете отворени за идеи, които не сте и предполагали, че съществуват. 

Дневен хороскоп за Риби

Този петък ще получите сериозно доказателство за любов. Не благодарете излишно. Хората, които обичат няма нужда от извънредна стимулация.

Още: Смяната на времето обещава дъжд от пари за тези 3 зодии

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес