Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Четири зодии, които ще започнат нова глава под влиянието на новолунието в Близнаци

06 юни 2024, 06:05 часа

В четвъртък, 6 юни 2024 г., настъпва новолунието в Близнаци, което е готово да постави началото на нови начинания. Луната в знака на Близнаци е любопитна, неспокойна и изпълнена с потенциал. Тъй като това е новолуние, което се свързва с нови възможности и шансове да започнете отначало, по това време всеки изпитва известно вълнение. Освен това в Близнаци се намират Меркурий (управляващата планета на Близнаци), Венера и Юпитер, което повишава увереността и връзките ни!

Още: 4 зодии, които търсят отговори този месец

Макар че всички знаци ще изпитат въздействието на новолунието, четири от тях ще отбележат, че в основни области от живота им започва значителна промяна.

Близнаци

Това е вашият момент, Близнаци! Тъй като новолунието се появява във вашия 1-ви дом на Аз-а и идентичността, е време да се отърсите от очакванията, които светът възлага на вас, и да се впуснете в собствено пътуване. Кои сте вие, когато не чувствате, че трябва да играете по правилата? Може да се почувствате насърчени да поемате рискове, особено по отношение на външния си вид или стила, за да разкриете най-добрата версия на себе си. Това е и време да си поставите лични цели и намерения и да не се страхувате да опитате всичко. Притежавате любопитство и желание да преследвате много страсти и този период е идеален за вас, за да приемете това, което светът може да ви предложи. Може да се изненадате от това, което ще научите за себе си!

Дева

Правите силно впечатление, Дева! Тъй като новолунието се появява във вашия 10-ти дом на кариерата и обществения имидж, всички погледи са насочени към вас. Къде искате да отидете в живота, ако престанете да се придържате към това, което се очаква от вас да правите? Новолунието е идеалният шанс да разгледате възможностите, които имате пред себе си, и си струва да държите очите си отворени, тъй като през този период може да се появят нови. Имате също така възможност да посеете сега семена чрез връзки и разговори с хора от областите, с които искате да се занимавате, които ще разцъфнат впоследствие. Време е да вземете живота в ръцете си, вместо да го оставяте да се случва с вас.

Стрелец

Любовта е във въздуха, Стрелци! Това новолуние, което се появява във вашия 7-и дом на партньорствата, е космически сигнал за вас да формулирате нови намерения по отношение на връзките си. Независимо дали искате да срещнете нов човек, или се надявате на нови промени в настоящите си взаимоотношения, Луната, Венера и Юпитер са готови да осъществят вашите виждания. Това може да подейства и в посока създаване и поддържане на нови приятелства, тъй като имате увереността да се изявите както никога досега. За какво копнеете във връзките си, когато не се опитвате да накарате всички да ви харесват? Можете да намерите точно това, което търсите, ако го поискате.

Още: 3 зодии, които ще успеят да си починат тази седмица

Риби

Научавате какво означава домът за вас, Риби. Това новолуние се появява във вашия четвърти дом на дома и корените, което измества фокуса ви към дома и домашните дела. Това е идеалното време да си зададете цели по отношение на дома си и начина, по който функционирате в него. Домът е убежище, място, предназначено за презареждане и подслон от външния свят. Той обаче може да бъде изпълнен и с огромен стрес и тежки очаквания, ако не успеем да поставим граници или да дадем приоритет на благосъстоянието си. Какъв е вашият дом? Ако сте преуморени или отказвате да си починете, време е да намерите начини да го направите. Заслужавате да се погрижите за себе си, без да носите срама, че това ще причини неудобство на някой друг.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес