Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 зодии, които приемат раздялата прекалено тежко

13 юни 2024, 22:05 часа
Реклама

Разрушаването на една връзка не е лесно за всеки, но има хора, които го възприемат като края на света.

Всички знаем, че хората имат различни прагове на болка. Една и съща рана може да е лесна за някого, а някой да страда много. Същото е и с разбитото сърце. Всеки се справя с болката по различен начин, но тези зодиакални знаци я намират за по-трудна от останалите.

Риби

Рибите имат златно сърце и всички го знаят. Те са склонни да идеализират партньора си и да виждат в него само най-добрите качества. Те просто си затварят очите за алармените камбани, които сигнализират, че е време връзката да приключи.

Представителите на този знак ще се опитват до последно да установят контакт с любимия си човек. За тях е много трудно да повярват, че партньорът е способен да ги нарани или предаде. Дори да се изправят лице в лице с тъжната реалност, те ще се опитат да оправдаят любимия. След раздялата Рибите още дълго ще живеят с илюзията, че всичко може да се върне, защото са готови отново и отново да дават шанс на отдавна умрялата връзка.

Тези 6 зодии ще са щастливи през юни 2024

Рак

Раците са влюбени в самата любов и няма как да го скрият. Влизайки във връзка, те са склонни да имат високи очаквания, като всеки път се надяват, че избраникът е единственият и за цял живот. Представителите на този знак са склонни да се привързват твърде бързо към партньора и да позволяват на чувствата и емоциите да вземат връх над разума и логиката.

Раците обичат с такъв екстаз, че са готови да си затворят очите за всякакви проблеми, защото много им харесва да изпитват това светло чувство. Те обичат с цялото си сърце и да не харесат даден човек за тях е много трудна задача, затова раздялата за тях е като края на света.

Дева

Мъжете Дева са много предпазливи в любовта, те са избирателни и придирчиви, защото им е много трудно да отворят сърцето си. Те полагат твърде много усилия, опитвайки се да намерят „единствения“, и прекарват много време, за да опознаят даден човек и да разберат дали може да му се има доверие.

Ето защо, след като веднъж са избрали даден човек и са влезли във връзка с него, мъжете Деви ще бъдат с него възможно най-дълго. Хората от този знак са убедени, че ако хората веднъж са решили да бъдат заедно, всеки проблем може да бъде решен. Дори ако партньорът напусне Девата, тя ще се опита да му докаже до последно, че са предназначени един за друг. Преодоляването на раздялата няма да е толкова трудно за Девата, колкото да накара себе си отново да повярва в любовта.

Куковото лято идва за 4 зодии - ще постигнат нещо немислимо!

Телец

Телците обичат реда и структурата и няма да се поколебаят да обяснят този факт на всички около себе си. Те се чувстват добре, когато всичко около тях е познато и спокойно, дори и да не е на най-високо ниво. Когато Телецът осъзнае, че партньорът му не е най-добрият човек и чувствата отдавна са охладнели, той по-скоро ще остане в тази връзка, отколкото да се раздели, защото раздялата би внесла хаос и дискомфорт в живота му.

Хората от този зодиакален знак се опитват да запазят връзката си не заради силни чувства и привързаност, а защото така е по-лесно и удобно. Затова след раздяла им е много трудно да устроят живота си и да продължат напред.

Везни

Везните са невероятно лоялни партньори. След като веднъж са обещали на някого любов до гроб, те ще положат всички усилия да изпълнят обещанието си. Везните винаги се стремят да направят връзката си възможно най-щастлива и хармонична, което само по себе си е чудесно, но често ги принуждава да се примиряват с неща, които са в разрез с истинските им желания и нужди.

Ако на човек от този знак му се стори, че раздялата ще направи партньора щастлив или ще го освободи от страданията, той сам ще инициира раздялата, като отведе собствените си чувства на заден план, от което след това и ще страда дълго време.

Скорпион

Скорпионите са невероятно страстни и пламенни партньори. Романсът със Скорпион ще бъде най-яркото преживяване в живота на всеки човек, защото те са готови да направят всичко за любимия.

Отдават се изцяло и се наслаждават напълно на чувствата и емоциите. Малко вероятно е Скорпионът да реши да напусне партньора си, освен ако, разбира се, не извърши нещо престъпно, като измяна или предателство. В такива случаи представителите на този знак си тръгват незабавно и завинаги, но след това цял живот помнят престъплението.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес