Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 14-20 октомври 2024

14 октомври 2024, 10:18 часа

Овен

Заслужавате да живеете живота, който обичате, Овен, но това също означава, че заслужавате да обичате, а какво означава това. Голям процес на трансформация настъпи в живота ви през изминалата година. Въпреки че имаше много предизвикателства, все още не сте успели да седнете и да се насладите на наградите.

Още: Галеници на съдбата: Краят на октомври 2024 ще бъде вълшебен за тези 3 зодии

Част от това пътуване включва не само романтични промени или дори драматични промени в живота ви, но и приемане на повече от това кой сте и какво означава това за живота, който създавате.

Ако правите само това, което мислите, че трябва да правите, или вземате решения, за да успокоите другите, никога няма да се влюбите в живота си, защото все още не сте се влюбили във всичко, което сте. И все пак, когато го направите, привличането на живот в изобилие, внезапно ще ви се стори като втора природа.

Лъв

Получавате пълната подкрепа на Вселената във всичко, което правите. Пълната воинска луна в Овен в четвъртък, 17 октомври, ви напомня за вашата вътрешна сила и ви помага да освободите всички качества, които харесват хората, или страхове от неизвестното.

Това освобождаване на енергия ще ви помогне да привлечете повече късмет и успех под формата на нови възможности. Може дори скоро да откриете, че пътувате. Въпреки че зодия Овен иска да ви помогне да се свържете с вашата съдба, тя също има за цел да ви вдъхне смелост да живеете най-автентичния си живот.

Везни

Пълнолунието в Овен пристига, за да ви помогне да разберете колко е важна вашата автентичност и да потвърди, че докато следвате повика на душата си, никога няма да бъдете подведени. Може все още да не сте стигнали до дестинацията си, но това не означава, че не трябва да отделите време, за да се насладите на всичко, което вече сте създали.

Венера ще премине в Стрелец в четвъртък, 17 октомври, подчертавайки къщата на късмета ви и помагайки ви да се влюбите в живота си. Докато Венера е известна с това, че представлява романтика, тя също така управлява финансите и въпросите на недвижимите имоти. Всички тези теми ще се засилят за вас. Венера в Стрелец може да представлява преместване или дори предекориране на дом, за да го почувствате повече като ваш, въпреки че също така носи положителни знаци за всякакви сделки с недвижими имоти.

Скорпион

Когато наистина знаете какво заслужавате, най-накрая ще започнете да проявявате съдбата си. Финансовите въпроси може да били по-тежки или по-предизвикателни от нормалното. Въпреки че понякога е било трудно да преминете през това, то също ви е позволило да осъзнаете, че това, което имате, никога не може да повлияе на това кой сте.

Още: Октомври e кармичен месец за тези 3 зодиакални знака

Често може да се възползвате от моменти на по-голяма финансова строгост, за да разберете вътрешната си стойност, както и различни аспекти или дори взаимоотношения, които имат стойност за вас. Когато научите, че изобилието и богатството не се намират само във финансовите въпроси, вие наистина можете да започнете да живеете живот, който е в съответствие с вашето самочувствие.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес