Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които трябва да предпочетат водата пред виното тази вечер

15 юни 2024, 06:07 часа
Реклама

Нощ навън - там, където страстите са дълбоки като най-дълбоките океани, а личностите блестят по-ярко от звездите, има специална порода персони: небрежни, закачливи пияници на вино. Това са одухотворените души, които подхождат към флирта със същия хъс, с който сомелиерът се справя с рядка реколта, с ентусиазъм, доза опит и, нека бъдем честни, със склонност към препиване. Независимо дали въртят чашата си с финеса на опитен познавач, или случайно изпиват половината си Мерло след прекалено оживен жест, техният подход към романтиката е толкова смел и непредсказуем, колкото и дегустацията на сляпо.

Още: На Видовден: Числото 15 ще донесе вътрешна промяна на 4 зодии

Движейки се по социалната сцена с чаша в ръка, те въплъщават духа на Дионис, оставяйки след себе си следи от смях, прошепнати признания и понякога петна от вино. За тях флиртът не е просто размяна на остроумни закачки, а форма на изкуство, макар и понякога абстрактна, често импресионистична и винаги забавна. Но както всеки истински любител знае, изборът на питие може да бъде също толкова важен за успеха на вечерта, колкото и изборът на думи. И така, докато вдигаме тост за най-очарователно хаотичните любители на виното от зодиака, нека да проучим защо за тези знаци преминаването от вино към вода може да е тайната на това флиртът им да е гладък като отлежало бордо, без да има неприятни последици.

Телец: Защото любовните ви афери не трябва да включват грозде

Телец, вашата чувственост ви прави природно надарен флиртаджия, който очарова (а понякога и повече) всеки, който има късмета да хване окото ви. Обаче ако в уравнението се добави вино, плавните ви движения стават по-малко... плавни. Представете си това: вие се опитвате да погледнете съблазнително през масата, но не уцелвате устата си с чашата с вино, което придава на ризата ви хубав, дълбок цвят на Мерло. Не е точно това послание, което сте искали да изразите. Или може би, в своята вдъхновена от виното увереност, започвате да разгръщате реплики за сваляне, които звучат по-скоро като описание на чиния със сирене, отколкото като романтична увертюра. "Рядка реколта ли сте? Защото се чувствам малко опиянен от присъствието ви" може и да звучи очарователно в главата ви, но в изпълнение всичко е малко объркано.

Преминаването към вода гарантира, че флиртовете ви ще останат ясни и последователни, а не неясни и размазани. Тя ви държи нащрек, готови да разгърнете естествения си чар на Телец, без да рискувате прекалената самоувереност, подхранвана от виното, да превърне гладкото ви говорене в тромаво падане. Освен това хидратацията означава, че можете да поддържате разговора така леко, както тече девствен планински поток, като гарантирате, че флиртаджийските ви опити ще попаднат в целта с прецизността на стрелата на Купидон, а не на изпусната винена тапа.

Лъв: Защото вече сте достатъчно опияняващи

Лъв, вашият усет за драматизъм, безупречното ви време за влизане (и излизане), както и неподправеното ви желание за живот ви правят незабравими. Но ето какво: ако добавите малко вино към сместа, изведнъж драмата се превръща от достойна за "Оскар" в сериал посред бял ден. Представете си, че изнасяте страстен монолог за любовта и живота, а след това с драматичен жест изпращате чаша червено, която прелита през стаята - аудиторията ви е запленена, да, но не по предназначение.

Изборът на вода поддържа драматизма на високо ниво, но намалява бъркотията. Това гарантира, че когато се провирате през обожаващата ви публика, единственото, което разливате, е харизма, а не каберне. Водата ви позволява да поддържате деликатния баланс между това да бъдете страхотно театрални и случайно да превърнете вечерта в епизод за почистване. Освен това хидратацията означава, че кожата ви сияе, очите ви блестят, а нивото на енергията ви е толкова високо, колкото и драматичният ви талант - така сте винаги готови за близкия си план, без предизвиканите от виното сюжетни обрати.

Стрелец: Защото приключенията ви не трябва да завършват с нещастни случаи

Стрелец, приключенецът на зодиака, любовта ви към изследванията се разпростира и върху романтичните ви занимания, като често ви води в търсене на страстни връзки в социалния пейзаж. Въпреки това, с виното като втори пилот, вашите флиртаджийски експедиции могат да се отклонят от курса, превръщайки ви от очарователен изследовател в неуморим разказвач, споделящ истории за вашите пътувания с всеки, който иска да слуша - независимо дали се интересува или не. Да не забравяме и прословутия момент "Наистина ли го казах?", когато обещавате да заведете някого на Бали само след няколко чаши.

Още: 4 зодии, които ще забогатеят и ще си купят къща до 2033 г.

Ако се придържате към водата, остроумието ви ще остане остро като стрела, а разговорите ви ще бъдат увлекателни, като гарантирате, че кокетните ви шеги отварят врати за нови връзки, а не пътища за бягство. Тя поддържа естествения ви ентусиазъм и желание за живот, като ви позволява да плетете увлекателни истории, без да се губите в тях. Освен това хидратацията ви държи готови за всяко истинско приключение, което може да възникне от вашите флиртове, като гарантира, че винаги сте готови да се впуснете в следващото голямо пътешествие, със спътник, който е заинтригуван от вашия истински чар, а не само от предизвиканите от виното обещания.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес