Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които трябва да внимават през септември 2024

03 септември 2024, 10:41 часа

Въпреки че септември ще има различно настроение от август, месецът ще донесе някои предизвикателства за няколко зодии. Въпреки това, три зодии ще намерят сили да преодолеят тези трудности и да процъфтяват въпреки трудностите, с които могат да се сблъскат.

Още: 3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през септември 2024

Овен

Може да почувствате, че отговорностите отново се натрупват. Вместо да се стресирате над нещата, вие сте напътствани да се доверите на процеса и да забавите. Венера във Везни е в състояние да осигури подкрепа, правейки ви по-магнетични и готови да правите компромиси с другите. Вие сте знак, който може да бъде доста импулсивен и готов да поеме света, но сега научавате, че търпението е свързано с успеха.

Енергията на Дева този месец също ще наклони към темите за дисциплина и фокус. Може да се изкушите да се бунтувате срещу заземяващата сила, но сега е вашият момент да поемете ръководството по различен начин. Подобряването на комуникационните ви умения ще бъде жизненоважно сега, което също означава, че трябва да се вслушвате в това, от което другите се нуждаят, особено ако искате да напреднете.

Лъв

Септември носи възможности за покачване на нивото дори, когато нещата изглеждат предизвикателни. Докато Новолунието в Дева може да ви помогне да усъвършенствате и трансформирате талантите си, Луната в Риби в средата на месеца може да бъде друг период на предизвикателство, в който емоциите ви са силни.

Тъй като Сатурн вече е в този знак, вие разкривате допълнителни парчета от пъзела на този нов пейзаж. Въпреки това, положителен резултат ще бъде, че ще се научите как да управлявате своите импулси и изблици.

Септември обещава да бъде период, в който се учите да бъдете по-заземени и вашата зрялост ще блести, ако приемем, че сте по-търпеливи със себе си.

Везни

Още: 3 зодии, на които всички ще завиждат през септември 2024

Докато получавате подкрепа от приятели с Венера във вашия знак, ще има моменти, когато ще бъдете принудени да презаредите и да се съсредоточите върху проекти или хобита, които ви носят щастие в уединението на вашия дом. Тези транзити настояват за вашата независимост, като същевременно ви позволяват да се свързвате с другите, особено когато Луната навлезе в Риби на 17-ти, забележителен лунен транзит, който ви напомня, че грижата за себе си е от съществено значение за вашата еволюция.

Месецът ще донесе някои промени, но те са тук, за да ви позволят да прегърнете кои сте и да се почувствате овластени.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес