Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които трябва да внимават през октомври 2024

02 октомври 2024, 06:45 часа

Съдбата ще донесе неочаквани обрати за няколко зодиакални знака, така че те трябва много да внимават.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 30 септември - 6 октомври 2024

Телец

Напоследък се чувстваш изгубен в собствената си болка и в тези моменти е трудно да мислиш ясно. Това е времето, в което трябва да помислите за чувствата си. В разбитото сърце понякога откриваме пълния си капацитет за любов. В скръбта преразпределяме приоритетите си и придаваме повишена стойност на най-малките, но най-ярки моменти с любимите ни хора. И в разочарованието ние или намираме сили да дадем нов ход на нещата, или пренасочваме енергията си към нови мечти и нови цели.

Везни

Рядко се случва да се разстроите, но все пак сте хора като всички. Запазили сте спокойствие под напрежение и дискомфорт и сега просто няма повече място в емоционалната ви кофа за още една капка стрес. Трябва да освободите част от тази задържана емоция по начин, който е здравословен и продуктивен. Отидете на разходка. Насочете тази енергия в произведение на изкуството. Каквото и да е, не можете да продължавате да се опитвате да игнорирате собствената си реалност.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 30 септември - 6 октомври 2024

Стрелец

Бориш се с конфликти и мислиш, че нещата трябва да са много по-лесни, отколкото изглеждат в момента. Истината е, че не можем да избираме колко сложен ще стане животът ни във всеки един момент. Ние зависим от други хора, за да оцелеем, в приятелства, семейства, организации и общности, а с другите хора идва свободната воля, решенията, които не можем да контролираме. Просто трябва да направите всичко по силите си, за да съчувствате и да направите компромис и да видите света от гледна точка, различна на вашата.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес