Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които ще получат мечтаното повишение в службата

19 септември 2024, 08:22 часа

Ако сте една от тези 3 зодии, не се чудете, че околните ви завиждат. Заслужено или не, попаднали сте в късметлийска серия и звездите съветват да се възползвате максимално от нея.

Днес ще посочим кои 3 зодии ще грабнат мечтаното повишение на работното място, а наред с това ще оберат и овациите на своите колеги.

Ето ги и тях:

Още: Хороскоп за утре, 18 септември: Мед ще капе на душата на Овните, а душевни терзания ще измъчват Лъвовете!

Лъв

Лъвовете обичат да се борят със зъби и нокти, когато става въпрос за постигане на някаква цел. Те се раздават до последно, защото вярват, че по-сладка победа от трудно извоюваната няма. Тази есен всичко в живота на Лъвовете ще бъде поднасяно на тепсия. В най-неочаквания момент представителите на зодията ще получат повишение, за което дори не са мечтали.

Овен

Още една зодия, на която през ум не и е минавало за повишение. Да, обаче звездите друго говорят и други планове кроят. Още в началото на следващия месец Овните ще започнат да усещат по-топло и по-приятелско отношение от страна на шефовете. Скоро след това към тях ще лети и предложение за по-висок пост.

Още: Дневен хороскоп за 18 септември 2024 г.

Рак

Последната зодия, за която постигането на професионалните цели ще се окаже по-лесно от детска игра. Вечно срамежливият Рак, който не смее да се покаже от черупката си, ще демонстрира завидни качества и умения, които най-накрая ще заслужат бурни аплодисменти, както и повишение.

Радваме се, че три от зодиите съвсем скоро ще усетят вкуса на успешната кариера!

Идващото пълнолуние ще свали огромен товар от плещите на 3 зодии

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес