Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през август 2024

31 юли 2024, 22:00 часа

Раздялата е тежък и понякога дълъг процес. През следващите няколко седмици няколко зодиакални знака ще се сблъскат точно с това, по различно време и в различни сфери от живота си, всеки ще изпита на гърба си последствията от предстоящите събития.

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 29-04 юли/август 2024

Дева

Напрежението през този месец, означава, че сте на път да навлезете в ново ниво. Това може да бъде период на обновяване и разбиране, стига да сте готови да слушате и да общувате ефективно с другите. Взаимоотношенията ви ще бъдат подложени на изпитание и ще се изисква вашето търпение, тъй като тези аспекти се нагорещяват.

Въпреки че напрежението ще се засилва, вие сте достатъчно компетентни, за да се ориентирате тактично в напрегнатите променливи води. Начинът да се справите с Марс е да работите с план и да не реагирате, ако се почувствате разочаровани. Не забравяйте да си вземете отпуск, ако можете, или да се съобразявате с периодите, в които трябва да си почивате малко повече.

Стрелец

Очаквайте експлозивността или да ви направи по-страстни, или да ви накара да преосмислите една романтична връзка. Ще бъдете принудени да не бързате и да размишлявате, преди да реагирате. Развиването на дипломатичен начин на мислене сега е във ваша полза.

През това време превърнете в свой приоритет защитата на границите си и говорете за тях. Не забравяйте обаче да казвате нещата учтиво, защото при тези транзити има възможност за погрешно тълкуване.

Енергията може да бъде изразена и в дома или на работното място, така че е важно да успеете да постигнете баланс през това време. Използвайте това време, за да се съсредоточите върху хоби или нещо, което ви прави щастливи. Въпреки това еволюцията ви е неизбежна, стига да сте готови на компромиси и да сте по-смирени към другите.

Риби

Вместо да спорите с хората около вас, насочете енергията към нещо продуктивно и удовлетворяващо. Проектите за подобряване на дома могат да бъдат чудесен начин за освобождаване на напрежението. На 14-и Меркурий ще се върне в знака на Лъва, където можете да намерите съответствие с творческата си енергия.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 29-04 юли/август 2024

Но Венера ще навлезе във вашия дом на взаимоотношенията на 4-ти и въпреки че през част от месеца ще се противопоставя на Сатурн, това разположение все още има стойност. Ползата ще ви помогне да балансирате, но тъй като е в Дева, истината ще ви жегне. Опозицията на Сатурн към Венера лишава всички илюзии, които може да сте имали за даден партньор. Суровата реалност може да ви помогне да видите какво наистина искате в една връзка.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес