Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Налепите по зъбите изчезват за минути с този иновативен метод

19 август 2024, 13:15 часа • 2271 прочитания

Представете си свят, в който оцветяванията по зъбите, налепите и меките отлагания изчезват за минути, а на тяхно място идва сияйна усмивка. Звучи прекалено хубаво, за да е истина, нали? Но в столичната дентална клиника Marinova Dental това е напълно възможно, благодарение на иновативния и достъпен метод Aqua Care.

Aqua Care: Революция в грижата за зъбите

Aqua Care е метод, който премахва нежеланите оцветявания, налепи и меки отлагания по зъбите по начин, който не само е бърз, но и напълно безболезнен, като ефектът може дори да наподобява този от избелване на зъби. Тази процедура е създадена специално за хора, които искат да се справят с предизвикателствата на ежедневието, като например:

• Пушачи: Тютюневият дим води до упорити петна, които с Aqua Care се отстраняват лесно.

• Любители на кафе и чай: Привържениците на тези напитки често страдат от тъмни петна по зъбите, които могат да бъдат елиминирани за минути.

• Пациенти с криви зъби: Почистването на труднодостъпните места вече не е проблем.

• Хора с брекети или други фиксирани ортодонтски елементи: Aqua Care почиства там, където личната хигиена е затруднена.

• Пациенти с оголени зъбни корени: Процедурата е толкова деликатна, че дори тези с чувствителни зони ще се почувстват комфортно.

Предимствата на Aqua Care

Този метод не само премахва до 100% от оцветяванията и налепите, но също така полира и заглажда зъбните повърхности, като придава допълнителен блясък на усмивката ви. След процедурата се наблюдава изсветляване на тона на зъбите, което е резултат от елиминирането на факторите, които водят до преоцветяване.

Освен всичко това, Aqua Care има и профилактичен ефект, като помага в борбата с плак-асоциираните заболявания на венците и зъбите. И не на последно място, процедурата оставя след себе си деликатен ванилов вкус, който прави изживяването още по-приятно.

Marinova Dental: Вашето място за перфектна усмивка

Marinova Dental, основана от д-р Есмералда Маринова, е мястото, където този метод може да се приложи с максимален ефект. Д-р Маринова, поливалентен специалист с над 30 години опит, е една от най-разпознаваемите фигури в стоматологията у нас. Под нейното ръководство клиниката предлага на своите пациенти най-новите технологии и методи в грижата за зъбите.

С Aqua Care, премахването на налепите и оцветяванията става бързо, безболезнено и ефективно. Това не е просто почистване на зъби - това е възможност да се насладите на блестяща усмивка, която да ви вдъхне увереност и да впечатли всички около вас.

Свържете се с Marinova Dental и подарете на вашата усмивка нов живот с Aqua Care!

Снимки: marinovadental.com

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес