Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов все пак ще мине през прокуратурата заради турските ваксини

23 ноември 2016, 10:46 часа • 867 прочитания

Премиерът в оставка Бойко Борисов е извикан на разпит в 13 ч. днес в Следствения отдел на Софийска градска прокуратура, предаде БГНЕС.

Първоначалната информация гласеше, че премиерът няма да бъде викан, но от прокуратурата уточниха, че все пак ще го разпитат. Във вторник (22 ноември) през столичното следствие минаха на разпит вицепремиерът и образователен министър в оставка Меглена Кунева, вицепремиерът и вътрешен министър в оставка Румяна Бъчварова, военният министър в оставка Николай Ненчев и министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова.

Иначе на днешното заседание на Министерския съвет Борисов коментира нежеланието някой да опита да поеме управлението. Защото хич не е лесна тази работа – да се носи отговорност, убеден е Борисов.

„Затова ви благодаря, че продължавате да я носите във време, в което всички дезертират. Така, че всеки ден да си е такъв работен ден, какъвто и преди, докато някой, освен нас се съгласи да носи отговорност за тази държава. На приказки всички са големи герои, но сега някак си не им отърва в този тежък международен план да си поемат отговорността”, обърна се той към министрите в оставка.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес