Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ефективно отстранете листните въшки от градината с ПЕЛИН - лесно и бързо

24 август 2023, 17:11 часа

Вашият зелен градински рай може да бъде застрашен от нежелани гости - листни въшки, акари, гъсеници и други вредители, които се хранят с вашите растения. За щастие, опитните градинари са научили секретно оръжие, което е лесно достъпно и напълно безопасно за околната среда. Това чудодейно оръжие е ароматният пелин - един природен инсектицид, който може да изгони вредителите от вашата градина за нула време.

ЕФЕКТИВНО И ЕВТИНО - Как да се отървете от листните въшки в градината

Приготвяне на ефикасния разтвор с пелин

За да се възползвате от свойствата на пелина, ще са ви необходими няколко стръка от растението. Залейте ги с 1 литър гореща вода и оставете течността да се кисне през целия ден. След това прецедете разтвора и добавете още 1 литър чиста вода. 

Как се прилага пелиновият инсектицид

Най-добре е да използвате разтвора за пръскане на растенията вечер или сутрин, ако времето е сухо и облачно. Този метод е ефективен както за борба с вредителите, така и за предотвратяването на бъдещи нападения. Пръскането трябва да се извършва на интервали от 7-10 дни, за да се гарантира постоянна защита на растенията ви.

Листни въшки в градината? Опитайте единственото домашно средство, което ще ги прогони

Погрижете се за здравето и красотата на вашите растения, използвайки природното решение наречено пелинов инсектицид. Това ще ви позволи да изгоните листните въшки и други вредители, които могат да нападнат вашата градина. Благодарение на аромата и свойствата си, пелинът е идеалният спътник за всеки градинар, който иска да се радва на защитена и богата реколта.

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес