Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Да окосим тревата с Honda

18 юли 2023, 13:18 часа

Покрай връхлетялото ни затваряне по домовете ни през последните три години всеки иска да се обзаведе с къщичка с двор. Но дворът не е само вечеря на открито с любими хора по залез слънце, той изисква редовна грижа, за да не се превърне в змиярник. Ако заложите на косачка Honda, няма да останете разочаровани. Напротив, ще се забавляте, докато вдъхвате аромата на тревите и лятото. Какъв модел косачка да изберем? Тракторна със седалка, бензинова или така нашумялата косачка робот?

Робот косачките Miimo за равни терени

Miimo е с автоматично презареждане и надеждни ножове. Можете да поръчате и резервни. Видимо подобрява състоянието на тревата. Изрезките рециклира обратно в земята, за да послужат за тор. Чисто, ефективно и екологично. Подходяща е предимно за равни терени.

Бензинови косачки Honda – бързо и лесно

Когато купувате бензинова косачка, предвидете, че ще трябва да доплатите още 23 лв. за масло. Бързо и лесно косене става с HRN. Тя е със стоманен корпус, автоматичен смукач и прилична широчина на косене от 53 см. С лекота се справя и с високи треви.

При градина с по-голяма площ (над 800 кв. м) заложете на серията HRD - здрав алуминиев корпус, надежден 4-тактов двигател Honda, прецизен косилен апарат с 53 см ширина и съединител за спиране въртенето на ножа при работещ двигател.

Гамата HRX се отличава с качество, мощност, комфорт, модерен, здрав корпус, дълъг експлоатационен цикъл, а косилният апарат и патентованият нож намаляват шума с до 30%.

Тракторни косачки за да работим седнали

Ако обичате да работите седнали, изберете тракторна косачка. Прилича на количка за голф и разполага с волан и четири колела. Цените са по-високи, но има защо - движат се и косят светкавично. Подходящи са за наклонени терени. Биват райдери и косачки с предно рязане. При тези от първия вид двигателят e paзпoлoжeн пoд ceдaлĸaтa за по-компактни размери. Те са подходящи за площи до 100 кв. м. Оборудвани са с 4-тактов силов агрегат Honda, гарантиращ висока мощност и нисък разход на гориво.

Всички видове косачки Honda ще откриете в електронния магазин https://bmeshop.bg/ , а определени налични артикули - на място.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес