Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Златан: Това е моят подарък за вас – ще продължа да играя още няколко години

27 февруари 2023, 15:32 часа
Реклама

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович няма никакво намерение да спира с футбола, въпреки че вече е на 41 години. Шведският таран се завърна в игра за „росонерите“ след дълго лечение на контузия. Той се появи в мача срещу Аталанта, като в 74-ата минута замени Оливие Жиру.

След края на срещата Ибра бе много щастлив от завръщането си и заяви, че може да играе поне още няколко години. Както е известно нападателят получи контузия в коляното в края на миналия сезон. Той трябваше да се подложи на операция, но вече е напълно възстановен.

„Това е моят подарък за вас. Ако се чувствам по начина, по който се чувствам днес, ще продължа да играя още няколко години, а не само през следващия сезон. Истината е, че до преди три седмици не се чувствах добре. След това нещо стана и за тези три седмици свърших повече работа, отколкото в последните 8 месеца, в които бях контузен“, обясни нападателят.

Преди няколко дни пък медиите в Италия съобщиха, че Милан ще се раздели с петима играчи, за да събере пари за лятна селекция.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес