Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юнайтед плати 85 млн. евро за него, а сега е готов да го разкара

24 октомври 2023, 14:08 часа • 4661 прочитания

Манчестър Юнайтед със сигурност ще се раздели с едно от най-скъпите си попълнения в последните години – Джейдън Санчо. Това разкри италианският трансферен гуру Фабрицио Романо. По думите му „червените дяволи“ няма да разчитат повече на англичанина и са готови да го продадат още през зимата.

Джейдън Санчо влезе в конфликт с Ерик тен Хаг

Санчо пристигна на „Олд Трафорд“ през лятото на 2021-та от Борусия Дортмунд като тогава англичаните платиха 85 милиона евро плюс редица бонуси, за да вземат талантливия полузащитник. В средата на септември тази година той влезе в конфликт с мениджъра на Юнайтед Ерик тен Хаг и бе отстранен от първия отбор.

🚨 Manchester United are open to any January transfer offer for Jadon Sancho, with the winger's United career "90% over". [Source: Fabrizio Romano]

Posted by Football transfers on Tuesday, October 24, 2023

Санчо отказа да се извини на Тен Хаг

Джейдън Санчо получи предложение да се извини на нидерландския специалист и отбора, за да се върне в състава на „червените дяволи“, но той категорично отказа. Търпението на Юнайтед пък вече започва да се изчерпва и шефовете на клуба са готови да изслушат всякакви оферти за него.

Вчера пък стана ясно, че Ливърпул може да изпревари Юнайтед за португалски национал.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес