Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Търсенето на заместник на Мбапе продължава: ПСЖ се огледа в "изкупителната жертва" на Манчестър Юнайтед

22 юли 2024, 15:37 часа • 709 прочитания

В Пари Сен Жермен продължава търсенето на заместник на Килиан Мбапе и след неуспеха с привличането на Хвича Кварацхелия от Наполи, парижани са се насочили към играч на Манчестър Юнайтед. Според медите на Острова френският шампион е предложил договор на Джейдън Санчо и играчът е "изключително развълнуван" да се присъедини. Крилото прекара втората половина на миналия сезон под наем в бившия си отбор Борусия Дортмунд, след като бе превърнат в "изкупителна жертва" след критиките на мениджъра на "червените дяволи" Ерик тен Хаг.

ПСЖ се договори с Джейдън Санчо

24-годишният англичанин, който струваше на 73 млн. паунда на Манчестър Юнайтед, когато се присъедини от Дортмунд през юли 2021 г., не се е появявал на терена за клуба от август миналата година. Тен Хаг и Санчо се съгласиха да загърбят миналото по време на разговорите по-рано този месец и играчът започна предсезонната приятелска среща срещу Рейнджърс в събота.

Джейдън Санчо

Но това не означава, че е изключен летен трансфер на англичанина. Според журналиста Санти Ауна парижани са в процес на постигане на договорно споразумение със Санчо, въпреки че предстои да се види дали от Манчестър ще му позволят да напусне и на каква цена.

Собственикът на "червените дяволи" сър Джим Ратклиф ще иска поне 50 млн. евро за крилото, като френските шампиони биха платили поставената цена. След напускането на Килиан Мбапе в Реал Мадрид, ПСЖ вярват, че Санчо ще бъде идеален избор, след като изявите му за Дортмунд през миналия сезон привлякоха вниманието на техния трансферен екип.

ОЩЕ: Сбогом, Олд Трафорд: Ван де Беек се отправя към Ла Лига

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес