Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Турция - Португалия: Кога и къде да гледаме мача от Евро 2024? (ВИДЕО)

22 юни 2024, 17:02 часа • 4844 прочитания
Реклама

Отборите на Турция и Португалия излизат тази вечер един срещу друг в мач от втория кръг на груповата фаза на Европейското първенство по футбол. Срещата ще се изиграе на стадион "Сигнал Идуна Парк" в Дортмунд, а главен съдия ще бъде германецът Феликс Цвайер.

ОБНОВЕНА: Турция се би сама срещу Португалия, която спечели група F на Евро 2024 (ВИДЕО)

Португалия срещу Турция: Начален час и ТВ

Турция и Португалия стартираха кампаниите си с победи. "Лунните звезди" надиграха Грузия в най-якия мач на Евро 2024 (ВИДЕО), докато "мореплавателите" обърнаха Чехия след късен гол. Сега двата тима ще си оспорват първото място в групата.

ОЩЕ: Ключът към успеха на Турция над Португалия: Свобода за Гюлер и скрит коз от Фенербахче (ВИДЕО)

Португалия

В колко часа започва мачът на Роналдо и компания

Португалия влезе на Европейското първенство като фаворит за титлата. Тимът е предвождан от Кристиано Роналдо, който бе в основата на триумфа през 2016-а. Двубоят между "мореплавателите" и Турция е насрочен за събота (22 юни) от 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи срещата между Португалия и Турция

Сблъсъкът между Турция и Португалия ще бъде излъчван пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще предават мача, са БНТ 1 и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то можете да проследите Турция - Португалия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за всички мачове на ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес