Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това ли е най-великият печеливш залог в историята?? 28+ хиляди коефициент!

23 февруари 2022, 08:15 часа
Реклама

Все още не са изминали и два месеца от началото на 2022 година, а светът на спортните залози може да се похвали с най-великия залог не само за годината, а може би изобщо в историята на букмейкърите. 

Ако си спомняте, преди няколко години сериозно разпространен беше фактът, че шампионска титла за Лестър е била оценена на 5 000 коефициент от букмейкърите в сезона, когато "лисиците" станаха шампиони. Е, този случай поставя шокиращия триумф на "лисиците" в малкия си джоб - с коефициент от над 28 000! 

В началото на февруари фен на спортните залози е решил да се възползва от 20 долара безплатен залог в букмейкър. Тъй като средствата са "подарък", потребителят е решил да рискува максимално - да заложи на два точни резултата, носещи общ коефициент от малко над 28 000. 

Разбира се, във футбола трудно може да има такъв коефициент за точен резултат, но в американския футбол е съвсем различно. Потребителят е познал правилно двата мача от полуфиналите в НФЛ - Синсинати Бенгалс срещу Канзас Сити Чийфс (27:24) и Лос Анджелис Рамс срещу Сан Франсиско 49 (20:17). Самият факт, че "тигрите" спечелиха срещу Чийфс е шокиращ, но това, че потребителят е хванал два точни резултати в толкова високо резултатен спорт е немислим. 

 

В крайна сметка, потребителят е спечелил общата сума от 579 хиляди долара. И, докато случаят е в САЩ, то efbet предлага отлични бонуси, от които могат да се възползва всеки любител на спортните залози. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как любител на залозите в България удари 10 хиляди коефициент! 

Ето и как изглежда фишът на щастливеца: 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес