Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тежко начало и освирквания: Барселона отнесе здрав пердах в битка за трофей (ВИДЕО)

13 август 2024, 10:42 часа • 876 прочитания

Испанският футболен колос Барселона отнесе здрав пердах от Монако, отстъпвайки с 0:3 в битката за трофея "Жоан Гампер". Срещата се игра на Олимпийския стадион "Монтжуик" в каталунската столица, но това не помогна особено на местния тим.

Монако разби Барселона за трофея "Жоан Гампер"

Преди началото на срещата Барса представи новото си попълнение Дани Олмо, който направи много силно представяне на Европейското първенство по футбол и стана европейски шампион с Испания. Той обаче не взе участие в двубоя.

Още в първата минута пред Пау Виктор се откри добър шанс, но той стреля неточно. В 16-ата минута Роберт Левандовски отправи удар от далечно разстояние. Вратарят на Монако спаси без проблеми. Каталунците продължиха да натискат до почивката, но без резултат.

Барселона - Монако

Каталунците бяха освирквани от феновете си

През втората част Ламин Камара откри резултата с попадение в 50-ата минута, a в 57-ата Емболо удвои. В 86-ата минута Монако стигна до трети гол. Кристиан Мависа отправи неспасяем удар към далечния ъгъл от наказателното поле.

Каталунците завършиха двубоя с едва 2 точни удара и не успяха да стигнат до попадение. Феновете на испанския тим пък освиркваха любимците си след края на двубоя. Фанзи Флик и компания ще трябва да нанесат корекции в следващите дни, тъй като първият мач от Ла Лига е още тази събота - срещу Валенсия.

ОЩЕ: Билбао дава №10 на Нико Уилямс, докато Барселона следи отблизо (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес