Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спешна заръка от Стоичков към Барселона: Не се чудете - купувайте го!!

22 юли 2024, 08:08 часа • 1474 прочитания

Гласът на Христо Стоичков носи огромна тежест в Барселона, дори 3 десетилетия след периода, в който късаше противноковите мрежи с магическия си ляв крак. 

Никой няма да забрави пламенното слово на Камата към Усман Дембеле, приканвайки го да освободи любимия му клуб от неговото присъствие. Сега, Стоичков има специална заръка за босовете на "Камп Ноу". 

Единственият футболист, нужен на Барселона 

Стоичков даде интересно интервю пред "Sport", в което говори по много теми за каталунците, включително сравненията между Ламин Ямал и Лионел Меси

Но най-интересната част беше свързана с трансфер, който може да промени целия ход на следващите години за Барселона. На всичкото отгоре той подчерта, че вече е препоръчвал този футболист преди години. И сега е моментът да бъде взет окончателно. 

"Вече съм ти казвал, че препоръчах на хора в Барселона да го вземат. Тогава не го взеха, но сега вече наистина го искат. Той може всичко и може да играе навсякъде. Лапорта да го взима веднага - да не се чуди", заяви категорично Камата! Кой е изумителният футболист, който Стоичков настоява Барселона да вземе вижте тук! 

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес