Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След житейски трудности: Световен вицешампион влезе в психиатрия

26 януари 2024, 22:11 часа

Световният вицешампион с Аржентина от Мондиал 2014 Есекиел Лавеци преминава през сериозни житейски изпитания. Атакуващият състезател е приет в психиатрично заведение за втори път в рамките на три седмици. Шампионът на Франция с екипа на Пари Сен Жермен сам е решил да лекува проблемите си.

Реклама

Лавеци потвърди новината, в изолация е

В изявление за "L'Equipе" Лавеци потвърди: "Трудно е, но трябва да го направя, трябва да подредя живота и навиците си. Просто трябва заради сина ми". Той е държан там в почти пълна изолация, без телевизия и телефон, освен за няколко часа на ден. Само на шепа роднини им е позволено да посещават бившия национал на "гаучосите".

ОЩЕ: Сам срещу вратаря: Пропускът, който лиши Франция от нова световна титла (ВИДЕО)

Тежък период за Лавеци

През последните месеци Есекиел Лавеци премина през бурен период. Според медийни публикации той е бил намушкан от брат си, заради което е попаднал в болница. Седмици по-късно аржентинецът предозира и бива приет в интензвино отделение.

Кариерата на Есекиел Лавеци

Лавеци започва кариерата си в Естудиантес, а след един сезон подписва договор с Дженоа, който го дава под наем в Сан Лоренцо, където в крайна сметка се премества за постоянно. През 2007 г. преминава в Наполи. С екипа на "партенопейците" печели Копа Италия през 2012 г. Изявите му там му осигуряват трансфер в Пари Сен Жермен на стойност 26,5 млн. евро. За "принцовете" има над 150 двубоя и завоюва три шампионски титли в Лига 1, две Купи на Лигата и една Купа на Франция. Завършва кариерата си в Китай.

ДНИТЕ ДО ЕВРО 2024: Инцидентът, който помрачи юбилейното Европейско

Дните до Евро

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес