Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слаб Роналдо, тих Мбапе, а Гакпо - №1: Пристрастия в студиото за ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

03 юли 2024, 13:53 часа
Реклама

Кристиано Роналдо не може да бие дузпи, Килиан Мбапе не може да играе с маска, а Коди Гакпо е играчът на турнира на ЕВРО 2024! С тези смели и скандални твърдения бе открит поредният епизод на футболното предаване на Actualno.com, посветено на Европейското първенство в Германия.

Пристрастията взеха връх в Студио Actualno за ЕВРО 2024

Завърналият се в студиото водещ на предаването Стефан Йорданов побърза да покаже пристрастията си към футболиста на Ливърпул Коди Гакпо, който бе с основни заслуги за класирането на Нидерландия за 1/4-финалите. А пристрастията в студиото продължиха, след като Джем Юмеров ненадейно извади клубна фланелка в ефир...

Коди Гакпо - играчът на турнира на ЕВРО 2024?!

"Най-после се съживиха тези "лалета". В групите не ги видяхме особено. И много силен мач за футболиста на Ливърпул Коди Гакпо, който се отчете с гол и асистенция и в момента е голмайстор на турнира с 3 попадения. Две награди за "Играч на мача" и мисля, че спокойно можем да кажем, че е един от най-добрите играчи на турнира", каза Стефан.

Коди Гакпо

Несъгласие в студиото

"Аз не съм съгласен. Има още какво да покаже Гакпо. До момента Играч на турнира трябва да е някой от испанците - или Ямал, или Уилямс. Или Мусиала от Германия. Нидерландия колко да се е съживила, при положение че до 80-ата минута нещата бяха на кантар? Да, тотална доминация, но не умеят да реализират положенията си", заяви Джем.

Спасиха играч на Нидерландия от хейтър в студиото

Стефан продължи линията си за Коди Гакпо, като отчете какво го прави толкова по-добър за Нидерландия, отколкото за Ливърпул. Той отбеляза още, че в студиото са спасили Мемфис Депай от критиките на главния редактор на Sportlive.bg Иво Вецев, който не пропуска епизод, в който да "захапе" футболиста. 

Стефан Йорданов, Джем Юмеров и Бойко Димитров

Другият спортен журналист в студиото Бойко Димитров обърна внимание, че Румъния е допуснала еднотипни грешки, които са им изяли главата срещу Нидерландия. Въпреки това той смята, че Румъния направи безспорно постижение на ЕВРО 2024, достигайки до 1/8-финалната фаза. Подобно на Грузия, която скоро надали ще я стигнем на футбол.

Мбапе не може да играе с маска, Роналдо не може да бие дузпи

Спортните редактори в студиото обсъдиха и представянето на две от най-големите звезди на Европейското - Килиан Мбапе и Кристиано Роналдо. Според Стефан, Мбапе е имал "тиха вечер" срещу Белгия. А Бойко попиля Кристиано от критики - и то не заради изпуснатата дузпа, а заради цялостното му представяне и поведение на терена.

Кристиано тегли Португалия назад

"Роналдо тегли Португалия назад. Толкова нервен аз не съм го виждал много отдавна. Постоянно ръкомахане, викане по съотборниците. Аз се изнервих, докато седя на дивана. А ако трябва да делим един терен и да се борим да се класираме напред, и ти да късаш нерви на всяко положение... не си само ти в отбора", каза Бойко Димитров.

Кристиано Роналдо

Егоист, егоцентрик

"Има още 25 човека там с теб. Не може ти да си егоист, егоцентрик, и всичко да се върти около теб. И според мен това можеше да изиграе много лоша шега на Португалия. Късмет, че Диого Коща имаше ден", добави още Бойко. А Стефан Йорданов заяви, че според него Роналдо е плакал след изпуснатата дузпа не толкова заради Португалия, а заради това, че не е успял да вкара нов гол в преследване на поредния рекорд.

Не Турция, а Фенербахче победи Австрия!

На финала на разговора спортните журналисти обсъдиха изненадващата победа на Турция над изклютичелно добре играещия тим на Австрия. А Джем Юмеров извади в ефир фланелка на Фенербахче, за да защити тезата си, че именно футболисти на "фенерите" са допринесли за класирането на Турция за 1/8-финалите.

Джем Юмеров Фенербахче

"Знаете ли на кой отбор е тази емблема?", пита Джем, показвайки фланелка на Фенербахче. "Абсолютно не съм съгласен, че съм пристрастен", отсече Джем. И продължи: "Кой направи уникално спасяване в последната секунда? Мерт Гюнок, който е минал през школата на Фенербахче? Кой вкара 2 гола? Мерих Демирал - минал през школата на Фенербахче."

"Две центрирания на Арда Гюлер при головете на Турция - също продукт на школата на Фенербахче. Още на 10-годишна възраст и тримата минават през школата на "жълтите канарчета". Иначе това бе една от романтичните вечери на футбола, в която хъсът, желанието, публиката, емоцията победиха по-добре тактически подготвения отбор на Австрия. И една кулинарна метафора: кебапът победи шницела", добави още Джем.

Кой цитира Валери Божинов и защо Роналдо трябва да е резерва - гледайте във видеото: 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес