Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Скъпи сърби, и ние не харесваме Пикси": Четвърти неадекватен треньор на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

19 юни 2024, 16:53 часа
Реклама

Пикси Стойкович не е адекватен треньор за толкова силна селекция като тази на Сърбия. Това каза спортният журналист Иво Вецев в поредния футболен епизод на "Студио Actualno", посветен на Евро 2024. Според него, именно Драган Стойкович е причината Сърбия да не успява да разгърне потенциала си на големи първенства.

Реклама

Пикси Стойкович - неадекватен треньор за Сърбия

Пикси Стойкович се присъедини към другите трима треньори от Евро 2024, нарочени за некадърници от Иво Вецев. Той заяви, че никой в Сърбия не харесва селекционера, а неговият колега Стефан Йорданов добави: "Значи ще гледат това видео в Сърбия. И ние не харесваме Пикси Стойкович!"

Спортните журналисти в студиото продължиха с другия мач от група C - този между Англия и Дания. Джем Юмеров очаква още по-плаха игра от "трите лъва", а Стефан напомни, че Дания има да си отмъщава за загубата от Англия на 1/2-финалите на Евро 2020. Въпреки това той очаква победа с 2:1 за англичаните.

ОЩЕ: Слаб Кристиано, некадърен Лукаку: Кой ще затвори устата на "многознайкото"? (ВИДЕО)

Драган Стойкович

"Ако Трент вкара, няма да дойда в студиото"

Иво Вецев остана шокиран от прогнозата, че Англия ще вкара два гола. А Стефан дори посочи като голмайстор Трент Александър-Арнолд. Джем Юмеров се закани, че ако Трент наистина успее да вкара на Дания, няма да дойде в следващото студио.

Спортните редактори бяха на двата полюса в очакванията си за сблъсъка между Испания и Италия. Джем прогнозира повече попадения, докато Иво, Стефан и Бойко Димитров прогнозираха един и същ точен резултат (вижте във видеото по-долу).

ОЩЕ: Брашнян чувал, Роналдо и птичка от Ливърпул: Кой се покри в прогнозите за ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

Трент Александър-Арнолд

Играе ли Депай, Нидерландия автоматично става аутсайдер

Мач, който роди разнопосочни прогнози, бе този между Полша и Австрия. Дербито между Франция и Нидерландия също раздели редакторите на два полюса: на единия очакват равенство, а на другия - победа за "петлите". А Иво Вецев отново прокара тезата си, че ако Мемфис Депай играе, то Нидерландия автоматично става аутсайдер.

А каква лекция трябва да изнесе Роналд Куман на Нидерландия преди мача с Франция и защо един редактор се заблуди за футболните качества на Украйна - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес