Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рюдигер "забрави", че Анчелоти е на 64! Едва не му скъса сакото (ВИДЕО)

06 юни 2024, 23:20 часа • 2983 прочитания
Реклама

Германският защитник на Реал Мадрид Антонио Рюдигер е известен с буйния си нрав. Бранителят често проявява налудничивия си характер, на който се е нагледал и неговият мениджър на "Бернабеу" - Карло Анчелоти. А след финала на Шампионска лига 64-годишният италианец се срещна отблизо с необуздания Рюдигер.

Буйната радост на Рюдигер, която втрещи Анчелоти

Реал Мадрид спечели рекорден 15-и трофей в Шампионска лига, защитавайки реномето си на "крал" на Европа. След завоюваното отличие Антонио Рюдигер изпадна в бурна радост. Той отиде да прегърне треньора си, а след това хвана Анчелоти за сакото и го разтресе здраво няколко пъти.

Антонио Рюдигер и Карло Анчелоти

Карло Анчелоти се размина без последствия

Мениджърът на Реал Мадрид не очакваше подобен развой на събитията, но и нямаше какво да направи, освен да се надява, че всичко ще завърши без инциденти. Сакото на италианеца все пак остана здраво, а в социалните мрежи побързаха да напомнят на Антонио Рюдигер, че неговият мениджър е на 64 години.

Иначе Карло Анчелоти вече обяви, че ще се пенсионира в Реал Мадрид. Той обяви, че първо иска да спечели Шампионска лига - нещо, което стори. Италианецът бе свързван и с треньорския пост в Бразилия, но изглежда, че реши да остане на "Бернабеу" до края на треньорската си кариера, който изглежда все по-близо.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес