Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал Мадрид се готви за зашеметяващ трансфер, който би объркал плановете на Арне Слот в Ливърпул

17 юли 2024, 15:18 часа • 19125 прочитания

Реал Мадрид планира още един сензационен трансфер, след като привлече Килиан Мбапе това лято. Според информации от кралския клуб са се свързвали със звезда на Ливърпул за да обсъдят летен трансфер.

Реал Мадрид се оглежда в една от звездите на мърисайдци

Мърсисайдци все още не са подписали нито един нов договор, откакто Арне Слот замени Юрген Клоп. А имена като Мохамед Салах и Върджил ван Дайк често се свързват с напускане на "Анфийлд" това лято. Трент Александър-Арнолд пък е с договор, изтичащ през 2025 г. 25-годишният англичанин все още не е подновил контракта си, а германският журналист Кристиан Фалк твърди, че е осъществен контакт между него и Реал Мадрид, тъй като се смята, че футболистът е заинтересован да премине в испанския гранд.

Трент Александър-Арнолд

Трент Александър-Арнолд е прекарал цялата си професионална кариера в Ливърпул, след като е завършил младежката академия на клуба. Той дебютира за "червените" през 2016 г. и оттогава е записал 310 участия във всички турнири. Но все повече се спекулира, че той може да прекрати кариерата си на "Анфийлд", тъй като преговорите за нов договор се бавят. Контрактът му изтича през лятото на 2025 г., а от Реал следят ситуацията изкъсо.

Напускането на Александър-Арнолд би било катастрофално за Слот, който се стреми да изгради отбора наново, след като пое треньорския пост в Ливърпул. В същото време отборът от Ла Лига направи сериозен напредък преди началото на новия сезон, след като привлече Килиан Мбапе, а този месец добави в редиците си и бразилският феномен Ендрик Фелипе.

Изглежда, че Флорентино Перес изгражда супер отбор, като Реал вече може да се похвали с играчи като Винисиус Жуниор, Едуардо Камавинга, Орелиен Чуамени, Федерико Валверде и Родриго. Да не забравяме за Джуд Белингъм, който е съотборник на Александър-Арнолд в националния отбор.

ОЩЕ: Флорентино Перес приветства Мбапе: "Добре дошъл у дома"

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес