Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал Мадрид не само загуби в Шампионска лига, но и даде свидна жертва

03 октомври 2024, 12:12 часа • 562 прочитания

Испанският колос Реал Мадрид допусна поражение от Лил в Шампионска лига, а освен това "кралете" дадоха и свидна жертва. Един от основните футболисти на "белите" Едер Милитао се контузи и бе принудително замемен в 57-ата минута на срещата в сряда вечер.

Реал Мадрид загуби Едер Милитао

Милитао почувства дискомфорт в лявото бедро и поиска смяна. Сега бранителят ще се подложи на прегледи, които да установят какъв е проблемът и колко време ще отсъства от терените. Предполага се, че Милитао няма да бъде на линия за мача срещу Виляреал в Ла Лига, който е тази събота.

Едер Милитао

"Кралете" ще трябва да се оправят без един от основните си играчи

26-годишният бразилец има осем мача в Ла Лига и два в Шампионска лига от старта на новия сезон. Той е неизменен титуляр в състава на Карло Анчелоти, който сега ще трябва да търси решение за неговата липса. Контузията на Милитао вероятно ще го извади и от сметките на Бразилия за мачовете с Чили и Перу този месец.

В края на октомври предстоят поредица от тежки мачове за Реал - домакинство на Борусия Дортмунд в Шампионска лига, домакинство на Барселона в Ла Лига, гостуване на Валенсия в Ла Лига и домакинство на Милан в Шампионска лига, а в тези мачове Милитао със сигурност ще липсва.

ОЩЕ: Едва на 31 години: Бивша звезда на Реал Мадрид се пенсионира

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес