Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приказката продължава! Фурорът от третото ниво е на 1/2-финал за Купата на Германия (ВИДЕО)

12 март 2024, 23:41 часа • 2924 прочитания

Фурорът от третото ниво на германския футбол Саарбрюкен продължава своята приказка в турнира за Купата на страната. Отборът от едноименния град се класира за полуфиналите на надпреварата, елиминирайки елитния Борусия Мьонхенгладбах с 2:1. Изненадата на сезона постигна инфарктен обрат от 0:1 в последните секунди на сблъсъка.

След Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен: Новата жертва е Мьонхенгладбах

Саарбрюкен изхвърли пореден тим от Бундеслигата. По-рано в турнира за Купата на Германия Байер Леверкузен и Байерн Мюнхен се превърнаха в жертви на третодивизионната сензация, която ще се изправи срещу Кайзерслаутерн в опит да си осигури място на финала.

Байерн Мюнхен

Бърза размяна на голове

Срещата на "Лудвигспарк" започна логично с попадение на "жребците".В осмата минути Франк Онора намери Робин Хак в наказателното поле, който матира Тим Шрайбер, за да открие резултата. Само 180 секунди по-късно централният нападател Амин Наифи възстанови паритета. До почивката Гладбах пропусна доста положения.

Кай Брюнкер е големият герой за Саарбрюкен!

През втората част гостите отново бяха по-активни, но противно на логичното, в третата минута от добавеното време на мача те бяха шокирани. Фабио Ди Мичеле Санчес центрира по земя за Кай Брюнкер, а деветката се превърна в големия герой за Саарбрюкен, вкарвайки за 2:1.

ПРИПОМНЯМЕ: Борусия Дортмунд е аут от Купата на Германия! Щутгарт пак се оказа непреодолим (ВИДЕО)

Video edited on Kapwing

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес