Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Млад български талант има шанс да играе срещу Ливърпул в Шампионска лига

30 септември 2024, 17:09 часа • 470 прочитания

Младият български талант Димитър Папазов тренира с представителния отбор на Болоня два дни преди гостуването на Ливърпул в Шампионска лига. 18-годишният защитник се включи в заниманието на мъжкия тим в понеделник и също така ще пътува с Болоня до Ливърпул за мача в сряда.

Димитър Папазов тренира с първия отбор на Болоня

Папазов се представя отлично от началото на сезона в младежкия тим на Болоня в Примаверата, като с добрите си изяви привлече вниманието и на треньора на мъжете Винченцо Италиано. Той ще пътува до Ливърпул, като по принцип трябва да играе за младежкия тим, но може да попадне и в групата на първия отбор.

Винченцо Италиано

Папазов ще пътува с Болоня за мача срещу Ливърпул в Шампионска лига

Надежди за това дава фактът, че Папазов бе повикан да тренира с мъжете малко преди заминаването за Ливърпул. Дори и да не бъде включен в групата на първия отбор, защитникът по всяка вероятност ще има възможността да играе в младежката Шампионска лига.

Другият българин академията на Болоня - Димитър Мрънков, направи нов добър мач за юношите до 17 години при домакинското 1:1 срещу Дженоа. 16-годишният нападател стигна до няколко добри ситуации пред вратата на съперника, но силните изяви на стража на гостите не му позволиха да се разпише.

Припомняме, че Димитър Папазов бе продаден от Ботев Пловдив на Болоня за солидна сума през това лято.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес